Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isfrezan asfalt ma da - pragmaticno rjesenje - ne do bog napravit i presvuc novi :) ko bi imo para za DZ za ljubavnice dubaije kuravele familije
Šta ti je DZ ?
Kakvi su nam putevi dobro je da nema svaki dan 100 poginulih.
Mislis reci: Kako vozimo i ponasamo se u saobracaju, dobro je da nema svaki dan 100 poginulih. Valjda je duznost vozaca prilagoditi voznju prema stanju na putu??
Evo neka i ne valjaju putevi, ali nije do puteva, to glupom balkance uvjek izgovor, vozači su stoka,
Kamiondžije jurcaju cestama, jeza te uhvati kad ti ide u susret i vidiš da je nagazio na gas ko da je na trkama, inače treba njima odraedikto kada mogu D voze magistralnim putevima. To se prije rata znalo, kamioni nisu mogli špartati non stop po cestama.
Nesreća se desila u Bakićima koji pripadaju Ze-Do kantonu. Sad treba čekati ekipu iz Zenice da dođe napraviti uviđaj.
Kamion krenuo uzbrdo-nizbrdo... ;)
Koliko je čovjek dobar raja nije ni skontala da pjeva uživo kontali sa CD a.
Papansko balkanski mentalitet za volanom,znam ja ,ma mogu ja i brze.Nagledo' sam se takvih kamikaza za volanom na ovoj cesti Tz-Sa da me cudi da nema svakodnevno najmanje petero mrtvih.Sretno sa oporavkom i onasem trosku u bolnici.
Najgori put u BiH Tuzla-Sa, ustvari ima gori Bihac-Sa, dok su Prijedor Banja Luka Bijeljina povezqni
Ovo je izgleda neki dostavni kombi..a oni uvijek brze voze od Sa do Tz i obrnuto..da stignu na vrijeme zavsiti radni dan. Jos porane. Nenaspavani,na krivinama,na klizavoj cesti ,iznad 100 km/h i eto...polahko ljudi..bolje doci bilo kada nego nikada
Mislim da bi radar rijesio problem
jasta bi moj m.vozio prebrzo i dodje kazna 200km i 2 boda i mjesec zabrane. i naravno na moju vozacku je sve uteftereno jer sam kao ja vozila.njemu je bitnije da je regularan svakakvih lopovluka u bejha,tako da je radar jedno veliko nista.
Veliko je pitanje da li je put Tuzla-Sarajevo više klizav zimi ili ljeti kad ima malo kiše ili vlage.
Ovi Bakici su konkretno najcrnja tacka saobraćaja u FBiH.
Jesi li ikada vozio Lukavac-Gracanica? Dionica koja nema apsolutno nikakvih brda, nema suzenja, prostranstvo na avnom terenu samo treba zaliti asfaltom da imas vrhunsku cestu ali za 30 godina vladavine SDA imas cestu koju je napravio drug Tito i na kojoj ginu ljudi konstantno, a sudara je na hljade
Stvarno jesu, nema dana da se neko me zakuca tu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel se tu vozi 100 na sat u redovnoj proceduri?
Jel se tu vozi 100 na sat u redovnoj proceduri?