Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma cijeli sarajevo taxi je odron nebi ti te odvezli ispod 5 km voznje nema sanse
Nazif Gljiva bi ti pozavidio :D
sarane nek si nam ispricao
Odrasli sarajevski divlji taksisti imaju mekano dugo smeđe krzno, sa svjetlo crvenkastim nijansama na glavi, vratu, leđima, dok je donji dio tijela tamniji. Mlade jedinke imaju crnu dlaku po cijelom tijelu. Odrasli taksisti obično imaju tijelo dužine 155-175 cm. Imaju kratke noge u odnosu na tijelo, kao i kratku njušku i relativno velike uši. Djelomično su im isprepleteni prsti, što im omogućuje, da udaraju učinkovitije.
dugo se nisam bolje nasmijao hvala :-)
:)
pedercine voze taxi kontaju da su bogovi
gdje ja zivim. na kraju kao cudo sto isti svake 4 godine dobiju izbore
Taksisti inace sve redom fini ljudi
Sve po zakonu
A u drotovskom zapisniku stoji, uviđejem nije utvrđena blizina burekdžinice
Napao lopov lopova. Samo se udarajte, mozda dodjete pameti da vise ne varate narod. Najgora usluga na svijetu.
U zadnje vrijeme ovi iz 'sarajevo taxi' su i meni poceli ici na zivce svojim nehatom. Na semaforu na sred ceste lik stane da pokupi musteriju.
www.avaz.ba/clanak/140846/u-sarajevskom-naselju-stup-ilegalni-taksisti-metalnim-sipkama-pretukli-amela-krehu?url=clanak/140846/u-sarajevskom-naselju-stup-ilegalni-taksisti-metalnim-sipkama-pretukli-amela-krehu
Taksisti su inace u svijetu pogan svakog drustva pa tako i kod nas. Sta je zasluzio to je i dobio.
Bas me cudi, fin decko hahaha https://www.google.ba/search?q=amel+kreho&biw=1366&bih=657&source=lnms&sa=X&ei=Nu4-VPO1NYfMOq_qgbAH&ved=0CAcQ_AUoAA&dpr=1
Nisu ga prebili divlji taksisti, jer gospoda iz sarajevotaxija, svakodnevno zaslužuju batine, jer su nekulturni i neobrazovani mrljoguzi ! PS- Ako treba, dokazaću njihovu bahatost !
ae dokazi dosadno mi je
Šta ti je ovo "ae" ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo skrivena kamera?
Suljagic, ona žuti i kompanija najveću lopovi i dileri u gradu
krajnje je vrijeme da se reguliše tržište ovih taksi usluga. sramotno to sve izgleda, jadno, patetično, amaterski, kabadahijski. sramota i bruka ljudi dragi. pa dokle više ovako.
ovi divlji razbijaju ko neandertalci s batinama