Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada ukradeš od lopova i bog se smije
doso sejtan po svoje
Kod nas je bio posten pop,sta dobije baci u vazduh i kaze,sta ostane gore boze tvoje sta padne moje
My precious !!!!!!!!!!
Mislim da je doslo svesteniku da primjeni serijatski zakon po pitanju lopovluka.
neka od njih i treba uzimati
Nema druge, nek vladika Artemije baci na lopove kletvu ! TOliko je dobar u bacanju da je slobodno mogao na Olimojadu u Riju, zastupat Srbiju ! Bez kvalifikacija, razumije se !!
Aritmije je kažu i dobar u bacanju pogleda u zrak :D
odakle ti?
DOk se ne donese zakon o dokazivanju porijekla imovine, takvo je pitanje baš NEUMJESNO. Umjesno je zašto se 26 godina otkad je vjera na vlasti ne donese taj zakon, al kako i da se donese, kad svi na vlasti IMAJU OVAKVE SIGURNOSNE ŠTEKOVE ! Vidiš li ti more bijede okolo, uvijek ih sotona može nagovorit na pobunu ! Ili da ako ne mogu pobunu, da pljačkaju sram ih bilo, koga god stignu !
Šta bi na to rekao Isus ? Ukrali su jer im nisi podijelio ko što su i oni razdijelili svoje , pa da krenu za tobom. Osim ako lopovi nisu bili muslimani !! :)))
Sveštenik na aparatima!