Policija: Sve je pod kontrolom
320
Svaka tri dana pucnjava u Sarajevu
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo isto ko vremenska prognoza naredna tri dana mozete ocekivati mjestimicnu pucnjavu uz umjereno ubadanje nozem
raspad sistema...dvadeset drotova cuva caffe Gogu kad dodju na kafu politicari,a jedan cijelo naselje Ciglane sa pijacom
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Mislim da su mediji jako bezobrazni sa ovim incijalima,treba da kazete PUNO Ime i Prezime i sliku da se zna ko su lopovi,razbojnici i dr kriminalci. Svojim cinom dosada samo ih stitite!!! I drzava ja sva u kriticnom stanju,puca se ali oni koji pucaju 90% njih stiti drzava i policija!! Lijep pozdrav
ovo nije ni blizu jedan od najsigurniji gradova na Balkanu....
MA NEEEEEEE PA NAJVECI JE PROBLEM U SARAJEVU PSI LUTALICE .... MA KAKVA PUCNJAVA TUCA PLJACKA MA TI VAM NISTA NEMOGU .... PAZITE SE VI PASA KOJI MIRNO LEZE PO PARKOVIMA TO JE VAMA BOSNJACIMA PROBLEM A OVO .... BAS COOL ... KRENES PO HLJEB I MLIJEKO I BUDES OPLJAČKAN ILI UPUCAN A MOZDA I SILOVAN ZAVISNO KAKVOG SU RASPOLOZENJA
hajdemo se ugledati na AMERIKU. svi vidno objesenih revolvera i pa nek stisne pa se ponasa bezobrazno, odmah na dvoboj. kradljivce auta vjesanje na banderama. pa nemoze se kopirati amerika kako treba ako ne od samog pocetka kako su poceli, nemoze se preskociti 200 godina pa odmah biti kao oni.
Treba lagumdziji golog tur namazat svinjskom mascu i dovest sve lutalice iz grada u kafez sa njim. Kad ga odrade onda nek glasa za prava cuka.
\"Ipak, u policiji ne smatraju da je stanje izmaklo kontroli.\" Jer, ipak svi pocinioci su od ranije poznati policiji. True story!
Naoružani smo,mašala ima svega,a naći će se i pokoji kolac da dušmanu dođe iz dupeta u glavu!!!!!!
Citat: \"...počinioci ovih djela, nakon što budu ispitani, uglavnom završe na slobodi, jer Krivični zakon BiH samo u najtežim oblicima kriminalnih djela predviđa mjere dugotrajnog pritvora.\" Završen citat. Pa eto, takav zakon je prevaziđen, postoji potreba mjenjanja zakona. Onda ga mjenjaj ! Svi na ulice i tražiti izmjene u zakonu zarad sigurnosti građana.
nema vise : \"TAJO BOJIM SE\" moderno je biti sdp...
NEFICU NE SERI,NEGO MALO PO MALO RACIJE ORGANIZUJ I UVEDI PENDREK PA NEKA IM ONDA NA PAMET PADNE DA POSLIJE DOBROG DEGENEKA BELAJ NAPRAVE!!
Da raja ima posla ne bi pucala, eto vam SDP i Zlatko samoproklamovani WALTER koji j..e m..er ali pogresnoj strani ocito onoj jadnoj napacenoj i postenoj koja mu je povjerila glasove u nadi za bolje sutra. Sami ste krivi sad ispastajte nema sigurnosti na ulici a kako je krenulo nece je biti ni iza brava u stanovima i kucama uskoro, bas mi vas je \'\'zao\'\' sami ste tako odabrali sad se to vraca i ujeda vas za dupe!!!!!!! 17 PUCNJAVA U 100 DANA SDP! SDP! SDP! ZLATKO! WALTER! ZELJKO! J##ASE NAM MA#ER A MI IM NUDIMO I SESTRU.
Ti da si osnovnu školu završio znao bi šta nije uredu sa tvojim pitanjem. Kao npr., hoće ti neko dati stan i posao u drugoj državi i sl... Glavu dajem da bi 99% Bošnjaka sad otišlo u Švedsku kad bi ih tamo čekala plata i stan.
Seli ti sa svojih 24 posto u Anadoliju ili u Rumeliju, mi ne idemo nikud niti primamo talibane i islamofašiste.
Jedno je istina, niko nije birao gdje ce se roditi te grad u kojemu se se rodio je cista slucajnost. Zato lijepo treba napustiti to smece od grada gdje zivis i biti sretan negdje drugo. Jer svako zasluzuje da bude sretan, te nije uredu da te besmisleni lokal patriotizam drzi u necemu sto nije dobro za tebe. Toliko.