Slučajevi Leutar, Jugović, Delalić...
26
Sva neriješena politička ubistva u postratnoj BiH
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko rijesi ova ubistva i otkrije prave pocinioce i nalogodavce, tom treba dati nagradu ala ona \"Nobelova .....\" . NAROD ZNA !
A STO niste TAKODJE napisali imena Bosanca i velikana kojeg su srbi u.b.i.l.i a to je Hakije Turajlica sa kolaboracijom francuske ? ZASTO JE OVA HAJKA bas sad nastala a vi nigdje o Avdi Plaicu kojeg su takodje srbi ub.ili ?!!!!!! STO NE PISEE O NJIMA ?
Sve sad hocete da prišijete SBB-u a SDA nas godinama pljacka i svake godine nam prave sve gore i gore a vi samo glasate za njih? ja nmg da vjerujem da postoji ovoliko glupog naroda u ovako maloj zemlji.Da se razumijemo,ja ne branim SBB ni sandzaklije ali niko mi ne moze reci da je SDA bolji od SBB-a jer sve su to ista djubrad
za vecinu od tih nerijesenih slucajeva pitajte fahridina radoncica.
iza svega ovoga stoji zijadova zlocinacka organizacija
Za Leutara se zna, Bakir naručio zbog babinih prljavih računa koje je Jozo htio otkriti javnosti, svjedok se javio FOSS-u, a FOSS sutradan objavio njegovo ime umjesto da ga zaštiti. Armin Š. iz Brčkog. Čovjek morao pobjeći iz BiH, a Bakir sve zataškao.
@Nusret Mislm, da si ti ozbiljan slučaj za SIP-u!
Eh, kako bi SDA talibani voljeli da mogu sva ova politicka ubistva pripisati SBB-u i SDP-u. Ali, postoje dokazi da je radikalnije krilo vehabijske SDA osnovalo teroristicku organizaciju \"ševe\" za ubistva politickih protivnika. Zato mi nije jasno kako SIPA nije upala u sjediste kriminalne hobotnice - centralu teroristicke SDA.
ODLIČNO ALI KADA ĆE NA RED DOĆI KRIMI KOALICIOJA NOVOG GRADA PREDVOĐENA DAMIROM HADŽIĆEM I KRIMINALCEM I RATNIM PROFITEROM ESEDOM RADELJAŠEM UZ POMOĆ BRATA MU ASIMA....SVE NEKRETNINE SU KRIMINALIZUIRALI...
Stvarno ko riješi ove slučajeve,u državi u kojoj je kriminal i terorizam u sprezi sa raznim moćnicima,zaslužuje Nobelovu nagradu!
zali boze ovog jozu a ove ostale... (ko se maca lati, od maca i pogine)
Nadam se da će i ostali doći na red ito brzo . To je dobro da nemora narod uzimati stvar u svoje ruke i fatati lopove (mislim prije svega na političare koji u svom mandatu napljačkaju za tri koljena, a narod gladan i jadan).
Milorad dodik je najveci kriminalac i mafijas u Evropi, TO BAR SVI ZNAMO , od SIPA pa do tuzilastva , policije i pravosudja RBIH-e !!! I Berluskoni je mislio da ja JAK kad eno mu sada buba svabe po tavanu setaju !!!
Puno je ovdje nabrojano. Da mozda ne zele nekim ljudima prišiti ova ubistva ?
a najveceg kriminalca u drzavi niko ne spominje bakira izetbegovica! pa onda krmka dodika i tako dalje a nevini ljudi koji su zelili ispravno ginu! bijednici bijedni ali i vase vrijeme dolazi!
@@ Seher Znam da ne samo da ne kontaju , nego i oni sto kontaju sute, a vidis li genocidasa admina kako mi stavlja minuse, brzi od munje. Ovaj portal je CE-TNIK INFO P R O P A G A N D A. Kako bi bilo da jedan dan svi bojkotujemo ovaj portal i ostavimo sm-rdske vlasine da se izzivljavaju. Vidjet cemo koliko sm-rde :-)))))
sta je sa ugljenom? izvjesnim nalogodavcima ubistva kemom ademovicem i garaplijom, pezom, muranom i ostalima koji vam sad sjede u parlamentu i vode jake firme BOJEDNA BOSNO kad vam je kemo ademovic u skupstini ccc GAADITE MI SE!!!!!!!!