Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu ovi dokazati ni da se gola kupa, a ne sta drugo.
Ma sta se tu ima dokazivat, na faci joj se vidi da je uzela po miliona u zadnjoj dekadi ....
hahahahahaha, naravno vrana vrani oči ne vadi. U Federaciji isklkučivo ali isključivo se kažnjavajju građani koji nemaju da plate kartu Svi drugi za koje se ko bajagi nešto pokrenulo su nevini i niko ne bude kažnjen. Pitam se samo zašto toliki broj krivo optuženih makon dokaza njihove nevinosti ne tuže ovu Federaciju međunarodnom sudu za nadoknadu štete i za pretpjelu duševnu bol. Pa znate kako je kada ste nevini kao novorođenče a neko vas tamo optuži da ste krali. Fuj, bezakonje vlada.
Samo je bijeda kriva i bijedi se dokaze na silu!
Nasi tuzioci su definitivno,najlosija karika,svaki ama bas svaki veci slucaj ako je povezan sa javnom ustanovom,gube,Advokati koji su ne tako jaki advokati ubijaju olako njihove dokaze.Opet na kraju mi kao narod to placamo
Jedan od rijetkih kvalitetnih sudija. To joj je jedina krivica. Svaka cast za presudu!
Nema nam lijeka....Kad su sudovi i sudije karine šta je onda s nas...
Nije vise bitno jesi li nesto skrivio ili ne, bitno je imas li kaku vezu u institucijama, ako imas nisi kriv bez obzira na sve, ako nemas veze ne pise ti se dobro.
Prava kurava
Auuuuu tolike pare(1796 KM)uzela a oslobodili je,e ne mogu da vjerujem
Sud ili cirkus, ko je lav a ko krotitelj. Uzas.