Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo majku, strpalo trideset godina u guzicu, a u glavi desetogodišnjak. Nema dana staža, išće od ćaće marku za kafu. Ima viška energije jer ništa ne radi. Treba ih na radne akcije.
I onda kad neko pogine prave se transparenti pravda za ovog pravda za onog. Treba vas sve pobiti u ime sporta debili nadrogirani.
Bakire kralju naš mi te volimo a ovi sirotanovici bagra mogu samo da te mrze ovi sto te nevoleeeeeee imas ti nas bošnjake koji ce te uvijek voljeti sarajevo bosna pravi bošnjaci uz bakira idemoooo.....
Konjusari dobili po labrnji HEHEHE!
Pobjegli huligani u Istoćni.
Pohapsit i tuć dok krv ne propišaju
Jazuk te ih nema po bolnicama i groblju. Isti kreteni i jedni i drugi, k'o i svi navijači
Zasto ne napisete sto se stvarno dogodilo!? Navijaci veleza su u 9 u jutro na zrinjevcu poceli pravit nered i sukobili se s prolaznicima a ne navijacima zrinjskog. Sukob nije dogovoren nego su doslovno banuli u 9 u jutro i poceli divljat. Kasnije ih je policija rastjerala.
Kakav treba biti idiot i pravit belaj zbog "kluba"... :) Znam da ce biti dislajkova ali i onih sto razumiju sta hocu da kazem.. pozz
Odgovorno pozivam ministricu obrazovanja, kulture i sporta FBiH Elviru Dilberovic da pod hitno, kao i dosad, prvo se uslika i onda krene dijeliti letke po gradu, kao najučinkovitiji "metod" borbe protiv nasilja i maloljetničke delinkvencije!!! Promjene zakona nam "nisu potrebne", jer je ovo postala normala!!!
pobili se cvjećar i cvijeće
Semir Kaplan sirovina
Ccc ovaj Mostar je tu negdje sa Sokolović - Kolonijom po broju mutanata po glavi stanovnika😁
hahahhahahahahaa
Nek ste vi dozvolili da vam vještačka HDZ-ova tvorevina dominira ovom ligom , a stvarnog mostarskog velikana ste uništili i poslali u drugu ligu .
Vjestacki mogu bit samo oni osnovani poslije najstarijeg kluba, a to je HSK Zrinski, dakle da od njega nije sve pocelo pitanje jel bi uopce nogomet imali...nadalje, Velez je bio najjaci pod komunizmom te kako je pao komunizam/jugoslaveni/bratstvo i jedinstvo ide pomalo i Velez...jbg istina je surova
@Decepticon89 Mani te priče kako ste kobajagi najstariji klub i one priče kako vam je komunizam zabranio postojanje , tačno , a upitaš li se zašto ? Svi klubovi u Jugoslaviji kao i svijetu normalni jedino vi sa nacionalnim predznakom i takodjer ste jedini klub koji je igrao ligu tzv. NDH . Svuda po Jugoslaviji i Balkanu kad kažeš Mostar svakom što prvo padne napamet je VELEŽ koji je ostvario toliko rezultata i tukao Borusiju Dortmund ono o čemu Zrinjski može sanjati
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U BiH treba zabraniti navijacke skupine. Besposlicari, glupani i olos cine navijace bh klubova.
da mi je samo znat za sta navijaju, kad niko ne zna igrat fudbal u BiH.
jesmo zaostali
a sto im nisu pomogla braca Horde zla,nego i njih ultrasi zovu na šake da se biju pa se ovi nemogu naći za pet sati
@Anti-SDA jebote...nevjerovatno. nemoj zajebavat. sad moze i treci svjetski, sva su se cuda desila.