Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova raskrsnica u 16 h lici na autice na sudaranje u pionirskoj dolini
Čobani
Sve se nema para a JADRO se jede!!!!
PA KOLJITE SE MUUSLIMAAAMUNI KAD NEZNATE NIII KADAAA VAMM JE KURBAN BAJRAMMM ONDA SE KOLJUTE KOOO KURBANIII KOLJITE SE KO STO SAM VAS JA KLAO MUSLIMAJMUNI
Eto nama našeg ministra saobračaja KS.Lik koji nezna semafore pišljive da uskladi prema pravilima saobračaja,vadi se lafo da NEKI senzori za tramvaj nerade.Marijin Dvor -Skenderija 5 semafora vožnja 15 min. Mora doči do belaja i udesa.Ali kad je našu vladu bilo briga za nas. Nije gorivo skupo,koliko automobila ima na cesti ,više nego kad je litar benzina bio 1,05.
Znači Nedim Šerbečić Kaže se:\"Izbodena jedna osoba.\", glagol \"zbosti\" ne postoji. Hvalite se sa 12 (ili koliko već) godina postojanja. Pa ako već za to vrijeme niste mogli da nađete lektora, mogli ste se nauciti pisati. Odgovori · 60 · Sviđa mi se · Pratite objavu · April 3 u 6:48poslije podne Lejla Husovic · Pretplatite se · 1.366 pretplatnika Kralju, kapa dole! : ) Odgovori · 2 · Sviđa mi se · April 3 u 9:17poslije podne i Covjek evo fino u aprilu jos objasnio,znaci ista greska,na istom portalu se ponavlja.Hajd\' sad ti fino nazovi svoju profesoricu i reci joj da te lose naucila,a ja cu svojoj zahvalit\'.
Koja god da je bolja je i od tvoje,a vala i od doticnog koji je pisao tekst.Procitaj malo nekad u zivotu pravopis,odnosno,obojica procitajte,slobodno,nece boljeti nista,obecavam.Ako negdje nadjes da se kaze \"zboden\" umjesto \"izboden\" ili \"uboden\",slobodno mi se javi.P.S.Nesto kad me pitas,na kraju te upitne recenice ide upitnik(ovako izgleda,ako nisi dosad vidio ?).
Koja je crna profa tebi jezik predavala kukava ti majka kad se ovako javno brukaš.
\"Zboden\"??Majstore,ko god da si,ali de saberi se malo i ispravi taj naslov.Znaci napisi IZBODEN.Hajde budi pametan pa to brzo uradi.
E brate, nije ni cudo sto svaki dan neko bude roknut ili izboden ili pretucen..ne bi vise nikad htio zivit u tom Sarajevu...jer to je postala \"prijestonica\" lafo mafijasha i krkanluka...gdje nestalo ono lijepo Sarajevo, sa ljudima koji su ga cinili takvim kakav je i bio...zalosno ..i opet birate iste ljude koji nicemu ne doprinose, samo pune dzepove i daju bezvezna obecanja ...welcome to the jungle..peace!
Pomarisala se dva kloca, počeli sa \"hrkljušom\", pa se nisu mogli dogovoriti kojim ramenom se prvo uradi \"hrkljuš\"....
Gdje su POLICAJCI posmatraci , oni tyi dodju kao oni sto su bili UN posmatraci , pa se desi u srebrenici genocid a oni samo kazu da su posmatrali, za mene su krivi policajci u tom reonu , sve sto se desi to je u reonu njihove odgovornosti, a sada koliko su sposobni i da ukazu na evidentirane nedostatke u saobracaju i sto dosada nisu ukazali i tu su zakazali..
Sarajevo grade sta ti seljaci rade ....
haj papak jedan izmisli nešto drugo a nedima ostavi na miru...
jao u ovog JADRO KEKSA u ruci hahahahahaha
dobri moj CAPO ja samo kažem da se u zvaničnim novinarskim izvještajima ne mogu koristiti riječi uličnog žargona. hajde da svi budemo sarajlije kao ti pa neka članak izgleda ovako = joj jarane sinoć se na marindvoru dva levata porokala, jarane jedan osto zboden ko bekan. kužim ja okolo jarane a ono niđe murije. zaštekali se levati. = koliko god mi smetalo to što neko , kako ga ti zoveš, došljo, mijenja nazive moga grada, još mi više smeta kad stare sarajlije, kako sebe nazivaš, to opravdavaju i prihvataju.
Da imamo policiju. Ili posto znaju da je tu guzva pa da pomognu