Intervenirala i Hitna pomoć
0
Sudar u Alipašinoj ulici, povrijeđena žena
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Standardno, taksista bezobrazno oduzeo pravo prvenstva i htio da se uvali ženi, očekujući da će ona uspjeti naglo zakočiti, međutim izazvao je udes. Za taxiste treba uvesti veće kazne !!!
Il mi se cini ili je ovo iliegalni taxi, nema na tablicama oznaku TA
OVAJ TEHNIČAR JE ISTI DEL BOSKE
taxisti, nesto cudno..... nema ih gorih u saobracaju..... molim vas..... gadovi...
\"Legalan\" je on samo mu je saobracajna popunjena :D Koji izgovor,no comment
ovako SARAJEVO X.COM-u: BIT ĆETE PRIJAVLJENI ITEKAKO RAK-U I VIJEĆU ZA ŠTAMPU BIH!!!! SINOĆ SAM NAPISAO KOMENTAR KAKO STE NEPISMENI I KAKO VAS SVE TREBA OTPUSTITI ZBOG NEPISMENOSTI I STAVLJANJA SLIKE MRTVOG CUKE na vijest!
Impresivno. Otovrite komentiranje kad hoćete. Sad još moram neku stuhu da gledam što je pukla glavom u autu kako je hitna u svjesnom stanju odvozi u kliniku?
EH ETO VAM MOJE SARAJLLIJE, NE ZNATE NAJUOBIČAJNIJU KRATICU PREMA STARO DIJELU GRADA. Pustite taxistu, vjerovatno u Holand Companyju radi za bezze platu, i policijia jede g. o.. što ne kažnjava pr. lica KOJA SE NEPRESTANO BAVE KRIMINALOM, ali vala na svakom štandu sarajevo taxija bezbroj je \'divljaka\'. Nekad mi didje da na svog s-paketa (\'1982) s 2 vrata stavim taxi znak i da vozam, ali čini mi se da nisam u talu police.gang+sa.taxi.gang.
Taxi vozilo jeste nelegalno, što se vidi po tablicama, ali je udes skrivila vozač škode. Taxi vozilo se kretalo Alipašinom ulicom iz pravca Druge gimnazije prema raskrsnici gdje je vozač imao namjeru da propisno uđe skretanjem lijevo u ulicu Kemal-begovu. Vozač škode se nije snašao radi očigledno neprilagođene brzine, manjka neophodnog rastojanja te pri pokušaju da zaobiđe taxi vozilo sa lijeve strane, tj. dvjema trakama suprotnog smjera koje je vozač taxi vozila namjeravao propisno preći, izazvala udes. Vozilo škoda se okrenulo za nekih 170 stepeni (što se vidi po tragovima na asfaltu) kao posljedica neprilagođenje brzine, udara u takxi vozilo kao i pretjerane upotrebe kočnice i volana.
Nikada ovako neljudskiji nisu bili TAXISTI u Sarajevu,oni su isti kao vlada GRASA I KANTONA SARAJEVA...
http://www.islambosna.ba/iz-bosne/34948-kada-vehabija-vie-ne-bude
svaki drugi udes taxista :s malo inspekcije da provjere taxi sluzbe i umanje broj vozila. imamo vise taxista po glavi stanovnika nego ijedan drugi grad na svijetu!
Samo da se zna, nije zena bila za volanom. Muskarac je upravljao skoda vozilom. A taxi vozilom je upravljao muskarac, sto znaci da ima veliki broj nesposobnih muskih vozaca! Da je zena upravljala, npr taxi vozilom, do ovoga ne bi sugurno doslo!!! LIjep pozdrav!
ko će drugi nego taksisti
sta ti je golf raspadne se, otpadne mu far, i jos svijetli...sta ti je kad svabo napravi :)..
Sreća pa je hitna intervenIRALA , šta bi da je, ne daj Bože, intervenISALA. Daytonski jezik bez po muke - naručite odmah
jeste, vas smo davno istrijebili ovdje :(