Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ces pobjec jadan nebio.sramota majke mi.pa budi lik i odgovaraj za svoja djela !!!
Vozači brze vožnje kažnjavaju smrću osobe koje prave sitne prekršaje.
Za*ebana situacija. Čovjek sigurno nije neki pošten kad je tako pobjegao, ali i pješaci su krivi zbog prelaženja ulice na neoznačenim mjestima. I tako bilo ko može doći u situaciju da udari pješaka, pa da završi u zatvoru, a možda je vozio sasvim prema pravilu i ograničenjima. Pošto takvi i idu u zatvor, a ne oni koji su krivi.
lik5, apsolutno se slažem. Zato i kažem sigurno nije neki pošten čovjek ako je pobjegao sa mjesta nesreće. Ne opravdavam ga ni u kom slučaju, samo kritikujem prelaske ulice na opasnim mjestima van pješačkih prelaza.
Možda je Hankin mali .......
Svakako podsjeća na njegov način "rada"
Boze dragi sta se desava? Ima li iko vise savjesti?
Ne mogu se nikad naviknuti na apsurde sa klix.ba: "Stravična nesreća", pa "usmrtio" i "pobjegao"... Prvo, činjenica, pa onda presuda za ubistvo sa predumišljajem.
Tačno kad pročitam kako ste mi odgovorili na moj komentar, pomislim: "Budalu ni *ebi, ni kući vodi"