Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opstina je Gradiska, \"Bosanska\" je otisla u istoriju provodjenjem Alijinog referenduma. Druga stvar je sto ste vi bolesnici kojima je pored vijesti o smrti covjeka, za oko zapalo ovo oko naziva opstine. Mater vam jebem bolesnu !
samo da vas ispravim: Bosanska Gradiska se to mjesto zove...
Asime, pederu, da nisi ti napisao ovo?? mjesto je BOSANSKA Gradiska, majku vam j***m!!! ako oni cigani u sitnesu neznaju za to, njihovo selo se nalazi u Bosni i Hercegovini!!!!!
BOSANSKA Gradiska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! majku vam jebem cetnicku!!! jebo vas asim beslija!!!!!!!! ista ste vi svi govna ne zove vas bez veze sve vise naroda \"srbija-x.com\" pisite sta hocete ipak ce ostati BOSANSKA Gradiska, pederi!!!!
a gdje je ta gradiska?u Bosni i Hercegovini?ocito da ovaj autor teksta ne poznaje dobro geografiju! Ja znam samo Bosnasku Gradisku,druge nejma i nece nikad bit!
svaka cast na komentaru to je jos Bosanska Gradiska a neznam ko sve pise ove tekstove gdje fali naziv Bosanska,jebem ga ja usta ko mu dozvoli da pise na ovoj stranici kako to neko ne kontrolise sta se sve pise i kako,a koliko god dusmanima smetalo Bosanski jebiga ipak u dzepu drzi pasos bih hahah.jebem urednika ove stranice kad svasta dozvoljava i svakom da pise sta hoce nek se napusi jebo mu bog mamu
Ime opcine i grada je Bosanska Gradiska. Hvala