Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"BRZA CESTA" na kojoj je oprano 43 miliona KM toliko je kostala
"Brza cesta" za ogranicenjem od 60 na sat. Raj za seoske pandure.
Zašto se ne uvede umjesto da brzina nije prilagođena uslovima puta, put nije prilagođen uslovima vožnje, pa da tužimo komunalno kad ne očiste i ne posole? Samo nas svake zime snijeg iznenadi. Ko da živimo u Africi ili Južnoj Americi.
Da su malo posolili ne bi bilo nesreća, ali soli nema, grtalice nisu spremne i tako već godinama.
Po slikama auta, pretpostavljam da su imali zimske gume, ali su se fino izokretali. znači led. Temperatura u Sarajevu je malo ispod nule, što opet znači da so djeluje ako je ima, ali kad je nema, onda prilagodi vožnju uslovima puta, ili u prevodu, ostavi auto u garaži.