Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e samo ovom pa.pku sto mi pisao, necu nesto plaho pametovati ali po tvom komentaru da se zakljuciti da dolazis ili iz genocidnog naroda ili agresorskog naroda srbije i hrvatske, a da vi pricate o civilizaciji, vi koji ste pocinili genocid to je licemjerno.I de bolan idite na neke vase portale nemojte baliti ovdje po SA X.
Trebalo bi ovog \"hrabrog\" A.Z malo za mu.da objesiti pa bi drugi put dobro razmislio prije nego \"isuce noz\".Sramota kako neki rjesavaju probleme, mislim da je tu sve stvar odgoja i kulture.
Da li je moguče da ovi novinari nisu čuli za pucnjavu sinoć na bazenima u sarajevu.
mastas se sa kevom
dobro pa nije ISUKAO noktaricu.. valjda se nozevi potezu, pa nije sablja ili mac.
iskuko noz... hahahhahahahah
Ništa čudno. Stoljeća zulumćarenja ušla u krv i gene, mora negdje izaći...
Ništa novo među covjekolikim primatima.Jos ako ima sandzaklija..ihihihiiiii..to je tek đungla i kameno doba.
kako zbrinut na odjelu Tuzlam??? daj ba uvijek neke greske... DA NIJE MOZDA TUZLA???
ne mogu da vjerujem :O
ja ba u pravu si @neko iz mase, bale iz dana u dan, godinu za godinom ovdje po NASEM sa-x u ba ( kad kazem nasem mislim normalnih ljudi ovdje a i iz srbije i iz hrvatske a ove \'domace\' bezimene hahah nakitumi najasu ) dBd im se, kako ono, sjeme osusilo hahha
Pff ne znaju se kvalitetno ni svađati, jadac!
djecurlija danasnja ne vjeruje u sebe nit smije fino na sake kao nekad, eto recimo bejzbolka u krajnjem slucaju, al noz, pistolj, pa nije niko moj ranjen bio da se mora svetiti, svaki drugi slucaj cisti kukavicluk
Gdje si ti vidio kod mosnjaka odgoj i kulturu! Njihovo je mjesto u Africkim plemenima a ne medju civiliziranoj Europi!
isukao noz, isjeko kga zkroz