Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tu-du-du nema nam pomoći. E vidi vraga baš kao što su javili juče na vijestima danas je referendum bliži nam se kraj moram priznati čudan osjećaj
baliye jos malo i razlaz...imate 24% teritorije ajd ostavicemo vam to..hehehhehehe gotovo gotovo....dolazi trenutak vrlo blizu kad cemo se odvojit i mi i croati.........S I S A J B O S NO SISAJ BOSNO LEEEEEEEEEEEE........
napad na bilo kojeg srpskog politicara bi bio momentalni kraj BiH,ajde budite mudonje pa bubnite kakvu bobmu u RS ili ubite kakvog srpskog politicara,ajde mudonnje. ;)
Posto je Alija bio BABO sva tri naroda hajd muslimani placajte odstetu svima. Meni licno cete platiti preko 1,8 mil € zbog ponistene imovine koju je Alija kao PREZIDENTA bio duzan da cuva i to po USTAVU BiH i ljudckim konvencijama UN. Znaci 180 000 Srba protjeranih iz Sarajeva kada tuzi BiH, BiH mora da plati i svim onim Srbima koji su protjerani sa prostora BiH a ne samo Srbima nego i muslimanima i hrvatima koji su protjerani sa BiH teritorija do sklapanja Deytona 1995. kako ovo gorkoooo zvuci al ce da vam se tresu dzepovi kada budete placali vase zulume. hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
„Slučaj Đokić” trese BiH desk - 10. avgust 2010. u 16.13 Bivšem oficiru JNA Branimiru Đokiću, BiH mora da isplati 60.000 evra, jer nije u mogućnosti da mu vrati stan koji je imao pre rata, odlučio Sud u Strazburu. Ako se odluka u „slučaju Đokić” primeni na više od 20.000 stanova koji su pre rata bili u vlasništvu Srba, Federacija može da doživi finansijski kolaps, ocenila Vlada u Sarajevu.
Velika je greska ovog potrala objaviti anonimno pismo koje moze biti samo provokacija nacionalistickih raspirivanja i podsticanja mrznje kojoj dajete mjesta na ovom portalu.
JA ELVEDIN SVIMA KOJI SU ME LOCIRALI LOCIRAM MAJKE I SESTRE
seri ga jedan smdonja manje, a stete nikakve ....
Svojim ličnim primerom pokazuje i daje moral vatrogascima i svim gradjanima,patriotama kako se voli i bori za svoj narod,državu ...itd. A boze dragi samo akd se setim Rusije s pjanom,izdajnikom Yelcinom na celu tada raspamecene opjackane i gladne Rusije,kao sto je sadasnja Srbija pod DEMONokrastama. Nakon samo 10g danas je Rusija nakon Kine glavni kreditor bez duga i druga država posle Kine po rezervama love. Nakon 10g Rusija je već III-ca država sveta po izvozu/proizvodnji zitarica posle USA/Kanade a nakon sledećih 10g Rusija će biti PRVA zitnica sveta jer ima JOS golema prostranstva plodne zemlje koja NIKADA nisu zaorana.Rusija iance po broju hektara plodne zemlje ima kapacitete za ishranu kompletnog stanovnistva planete Zemlja.
Neznam sta reci.Spi.ic navjerovatnije poslao sam sebi pismo predizborni poeni.Tako je lafo i Ceri.u ugrozena Rezidencija od nekog lika po dogovoru.Namjesteno.Sigurno je lik pristao da to uradi,ali je rekao da ga kasnije puste i dobio je nesto love za sutnju.Ovde se vise nezna ni ko pije ni ko placa.Ja kad bi glaso jedino za Zeljku Komsica koji nesto valja.Svi ostali su mi davno pali u ocima.Ja bih sve politicare u stalu pa neka se tamo kolju Neka puste ovaj narod da vec jednom pocne da zivi kako je Bog ostavio.Dodika,Spirica,Tihica,B.Izetbegovica,Radmanovica,Covica,Bendera.....Sve ove pomenute protjerat iz BiH.Pozdrav svima.
OGLABAJ GA LIJEPA ALMA HI HI HI
BALIJSKO-CETNICKO-USTASKA POSLA PRED IZBORE! IDIOTI SE BUDE!
U IME MEDJUNARODNOG TRIBUNALA YEBBEEM SVIM SMRDIMA BABE U GEENNOCIDNI CHMAR :) HO HO HO
E ovaj je bas potrefio,samo coik nema takta sta ces treba mu halaliti mnogi mi patriote BiH pomalo gubimo strpljenje
RECYCLE_SRBIN.COM HO HO HO MAMU GEENNOCIDNU U CHMARCHICH