Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to zoka kralju, samo mariši bagru ! ! !
E da je ovakvih u bosni barem 20 000. Kako bi ovo lijepa zemlja bila.
ZIVKO JOSILO Cegar je hvatao srbe da bi spasio ne samo majku,oca,sestru i sestrinu kcerku nego sve zene i djecu zarobljene na Kuli iz Aerodromskog naselja.Zato ne kenjaj molim te.Moj otac je dan prije te akcije dobio spisak crvenog krsta na kojem stoje nasa imena za likvidaciju,I na kraju krajeva tim istim srbima koje je Zoran pohapsio sta je u Zetri falilo nakon toga otisli kod svojim.Zato te jos jednom molim ne seri.,
Pravo je ovo sumnjivo. Otkud bas Cegar da ih pohapsi. A i i tajming je izabran, bas kad treba.
ovaj Cegar bi trebao biti predsjednik drzave. Zelim mu dobro zdravlje, dug zivot i HVALA.
Ovoliko komentra podrske Zoranu Cegaru je samo potvrda da mi Sarajlije trebamo heroja od Valtera, Puske, Malog, Juke, Cele, Cele sandze itd...sreca da je ovaj put \"heroj\" pozitivna osoba umjesto lokalno krimosa, izgleda da pusu neki novi vjetrovi u Seheru...akoBogda!!????
Svaka mu cast, ali je napravio gresku koja ga moze kostati posla! On nije ovlasteno sl. lice, nanio je kriminalcima tjelesne ozljede, pobjegla dvojica, nema predmeta krivicnog djela... Ova dvojica uhapsenih mogu tuziti Federaciju zbog nezakonitog hapsenja i nanosenja tjelesnih ozljeda, Zoran-disciplinska prijava zbog prekoracenja ovlastenja, i mi, gradjani, cemo im morati nadoknaditi stetu! Nije nista pronadjeno od onoga sto se pisalo! A Zoka ce da vozi G 400, imati kucu na moru i tako tuci kriminalce koji, ispadose, pametniji od njega!! Moj Zorane... Dobar si k\'o hljeb, ali si ipak gluplji!
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-hronika/68027-zoran-cegar-nezadovoljan-odlukom-tuzilastva-ks-bivsi-pripadnik-legije-stranaca-adnan-bajric-pusten-na-slobodu.html
Svi super junaci spavaju u pidžami Chuck Norrisa, a on u pidžami Zorana Čegara!!!
Zoka je ljudina, al kad ti je jos i prijatelj... Cisto da znate, covjek zbog onoga sto je uradio mora pisati izjavu!!! Nas sve treba pobit - znas znas, hebo nas!
Najjači policajci u Sarajevu Zoran Čegar, Dragan Vikić i Jozo Anđić. Nema nikakvog Muje. Mujo se sakrije dok vidi koje nadležan.
ko kaze da policija neradi nista samo se nista nepostuje sto policiajci urade, nista ni itko postuje policiju,
ma nije to nista sta bi njima mevlid uradio... ni jedan nebi pobjegao... mogu sad misevi kolo voditi kad je macak u zatvoru... :D
neka, neka
AFERIM,KAPA DOLE za Čegara.
SVAKA VAM CAST VELIKI GOSPODINE !
Zahvali Saxu sto ti sada kriminalci znaju ime. Jesi jak, ali cuvaj se.