Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah dzennet da mu podari. Nadala sam se da ce na kraju biti dobre vijesti, porodici sabur.
Prosto nevjerovatno! Sletio u noci sa subote na nedjelju, izvucen u ponedjeljak. Pa da li je to moguce? Je3em ti drzavu, opremu i sve sto ide uz to. U kojoj ja kurcoje3ini zivim.
NIJE PROBLEM U IZVLAČENJU, problem je u pronalaženju auta u nabujaloj mutnoj rijeci koja je potpuno prekrila potopljeni auto. čim je pronađen izvučen je, nije se vidio, trebalo je pretražiti rijeku. čitaj tekst!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Strašno :( sabur porodici a njemu rahmet duši...
Prosto nevjerovatno! Sletio u noci sa subote na nedjelju, izvucen u ponedjeljak. Pa da li je to moguce? Je3em ti drzavu, opremu i sve sto ide uz to. U kojoj ja kurcoje3ini zivim.
Nema "malerskijeg" auta od Golfa 2...uzas!
Porodici sabur a djetetu rahmet. Djeco pamet u glavu za volanom,pa vise nas gine nego u ratu j...mti.
Užas...:(
"RiP".... saučešče ožaloščenim ..... a to da li je MUP bio opremljen ili ne badava je razglabati, dečka nema i to je najgore ...
NIsu mogli nac auto 50 m od mjesta gdje je sletio,e svasta jebem ti drzavu da bog da propala vec jednom,vjerovatno su trazili uzvodno ...
Ovo je uzas!
da je voznju prilagodio uslovima na cesti sada bi pio kaficu negdje, bario kakvu ribu,ali BRZINA UBIJA I ISKUSNIJE VOZACE.
Daj ne pametuj molim te, svakom se moze desiti!
ima li razilke voziti tom relaciom 50km/h i 100 km/h ? Vozio sam x puta tom relacijom da znam svaku rupu na toj cesti ,svaku okuku. zao mi je decka i njegove porodice,ali ovoliko udesa mladih vozaca,jos koliko izgubljenih mladih zivota treba da dovede do rigoroznije polaganje vozackog ispita. a kako vrijeme tece ,dolazi sve gore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sabur familiji a njemu da Alah podari Dzenet...
Schmeisser*