Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suicid ????? Jel to nestalo naših riječi da se opiše samoubistvo pa nam trebaju engleske riječi. Dosta mi je što moram trpiti influenser, jos i suicid.
Nesretni mladić..😪
Žalosno
Nažalost je mrtav sigurno cim je prošlo dva dana
mi smo svi sjebani kolektivno u BiH
Samo da pohvalim iz Sarajeva spasilačku službu Wolf iz Foče. Ti momci su nevjerovatni. Najbolja gorska služba spašavanja u BiH!
Svaka njima čast rade momci,sposobni a ne kao ovaj GSS Goražde opremu pa žene pod ruku i u planine slikavanje za instagram a utopljenici nek plutaju..sramotaa
To nisu spasioci iz Goražda vec članovi kajakaškog kluba al svaka čast njima koji su izašli,treba pitat GSS goražde sto se ne odazivaju kad trebaju da se odazovu.GSS Goražde opremu koriste u privatne svrhe i ne javljaju se na telefone kad treba..
Ne daj Bože nepodnošljivih iskušenja, ne želim da budem pogrešno shvaćen, ali koja je ovo vijest po redu sličnog sadržaja? Ko je čovjek pronađen u Miljacki?
Ma koji više vrag sa ovim narodom
Sirotinja,od nje dolaze bolesti i psihicke i fizicke