Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek fino reče kada imaju dovoljno godina, a do tad im oružije nesmije biti dostupno. A u ovom slučaju najveća krivica ide na roditelja koji je ostavio napunjenu pušku i to još pod dometom djeteta..
Nema slucajnog opaljenja, jel on povukao okidac ili nije? Oni koji imaju oruzje bi trebali da kazu djeci da imaju oruzje i da iste kada imaju dovoljno godina nauce njime ispravno rukovati postovajuci 4 osnovna pravila rukovanja oruzjem.
@mujo@1 U Blago vama kad ste rahat od pameti. Dijete poginulo a vi pisete takve gadosti.
dokle vise....
-1 -U- majku li ti nenormalnu
Kažnjen je nemože gore!
Oca u zatvor -.- zasto drzi NAPUNJENU pusku na dohvat ruke djetetu...pa sta je on ocekivao...
na njihovim zmijskim portalima oni imaju svakodnevno na desetine trazenih tekstova sirom muslimanskoga svijeta gdje se desavaju ovakve stvari pa onda kenjaju o tome i nabijaju do 100com...mozda treba postaviti pitanje caci koliko je bosnjaka pobio sa tom puskom..jer upravo oni iz blizanca su bilio jedni od zesci...sto ce caci puska u kuci na dohvat balavcu//caca treba odgovarati za ubistvo iz nehata!~!
hebalo vas oruzje vise. nek mu je rahmet vjecni.
ne znam iz kog razloga odgovorni na sa-x dozvoljavaju komentarisanje na ovakav tragičan članak
A zasto uopste drze ikakvo oruzje u kuci gdje ima djece.LJudi se nikada opametiti.Da se mene pita ne bih dozvolila ni lovacko oruzje da se drzi po kucama.Zar nije bilo dosta lova i pucnjave od 92\'do 95\'.Ovo sto se desava u zadnje vrijeme u bih je preslo sve granice.Ovdje je demonstravija sile na svakom koraku,od maltretiranja do fizickih i oruzanih napada pojedinaca na nevine ljude.Pa dokle ce vise tako ova vlast nista nepoduzimati protiv ovolikih siledzija i kriminalaca u ovoj jadnoj i napacenoj drzavi.Ne da nismo zasluzili uci u EU nego nismo zasluzili ni da nas vise drzi ova planeta zemlja,toliki smo hajvani postali.Sramota koliko su se pojedinci osilili pa rade sta oni hoce.Kad vec vlast ne poduzima nista i ne kaznjava takve izrode ja se nadam da ce nam se ipak dragi bog smilovati i dati po zaslugama svakome ko je sta zasluzio.
J.bo djecu kod glupih roditelja, svaka sorta na danasnjici hoce djecu, fuj bagro.
nek mu je pokoj dusi. Moje iskreno saučešće porodici:((
Upravu je ovaj momak (covjek) sa ovim prvim komentarom. I mene je otac pustio da pucam iz puske i nikad mi poslije toga nije palo na pamet da uzmem tu pusku u ruke jer sam znao kakve posljedice moze imati. A sta to ti imas protiv Vehabija? Kad su ti drzavu branili zvao si ih Mudzahedinima (dok si ti vjerovatno kiselio dupe negdje na moru il na zapadu). Tek kad su ti iz RSa rekli rijec \"Vehabija\" ne vadis je iz usta. Aferim za naivnost...
zbog roditelja kretena,jedan život manje!?
ovaj iznad mene, sta si ti, neki vehbija sto bi djecu ucio kako da pucaju, prije nego sto nauce pisat?