Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maloumnici ne znaju nisu ubili samo arnelu ubili su i roditelje i porodicu njenu. Šteta sto nema smrtne kazne kod nas.
Ma kakva smrtna kazna, ja bih to ukinuo gdje god da postoji. Ove i ovakve maloumnike treba osuditi na dozivotnu robiju i tu ih svaki dan bicevati da im se zgadi zivot. Smrtna kazna bi im nagrada bila jer bi se tako svake muke rijesili. Porodici zelim sabur, stici ce ih Bozija kazna!
@asovi1234 nista smrtna kazna samo dozivotna teska robija
čosto meni bude žao što kod nas nema smrtne kazne
Ima u Americi, pa imaju najveću stopu kriminaliteta i pritvorenih osoba od svih razvijenih država. Kako ti nije jasno da to nije riješenje? Obrazovanje, odgoj, socijalna i zdravstvena zaštita (fizička i mentalna), društvo koje promovira zdrave ljudske odnose su rješenje. To što ćeš ubiti nekoga, ko je samo vrh oštrice problema, nikad neće riješiti ništa.
U Republici Srpskoj jos uvijek ima smrtna kazna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba sud uhvatit za daMu da ovo sto prije rijesi,da se ne razvlaci i da ih osude na maksimalne kazne...ako nemamo petlje izlazit na ulice zbog stanja u drzavi,zbog ovoga moramo..dosta je vise
Mogla je i ranije primjetiti da je nasilan i sa psihopatom polako, za sve ima načina, što sve mora tako da boli, što smo svi hladni, bezosjećajni za druge? Pa niko na ovom svijetu nije našao svoje vrijeme na putu da ga troši na tebe sve da ti da, a da ga sutra šutneš ko kakvo smeće i da se osjećao kaojednotakvo Naravno ja ne opravdavam ubistvo. Al i on je patio i eskaliralo je, nekad cure znaju baš biti zajebane pa neke stvari raditi namjerno jer zna da to u nekom budi bijes, a štaviše i boli.
ne treba vrsit pretres kuce treba je zapalit
Obojicu dati za medicinska istraživanja i eksperimente. Uvijek mi je žao onih nedužnih životinja poput pokusnih kunića.
I ovi debili tek sad traze odjecu,pa to se prikupi sve prije klocevi nesposobni,da ova dva maloumna debila nisu glupi kao sto su teski nikad ih jos gluplja murija ne bi pronasla.
Po 40 godina zatvora najbolja kazna pa kad izadju imat će po 66 tamam da starost dočekaju sami a kud će gora kazna opet od starosti.
Svugdje u svijetu ima svsta,sto ima kod nas, cini mi se to nema nigdje,za balkanske zvijeri je malo i smrtna kazna.
Policija RS-a pretresla kuću MIRZE Brkića Policija Republike Srpske u srijedu je pretresla kuću MURIZA Brkića
Odlicno uocena greska.Ako je namjerno ovako napisano u naslovu onda nije uredu jer cestitim ljudima se gadi kad primijete i najsitniju laz.