Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saucesce. Neka gospodja sada lijepo tuzi drzavu i one koji su odgovorni za odrzavanje puteva. Uzet ce ih lopatom.
Bravo...ne brini ako je slovnla na*** su... Ima gace da im skine... Nju nece kupiti za 100grama kafe i kocku...to je puno superiornija rasa
Slovenci su kulturno receno OTRESLI BiH za vise miliardi maraka i dan danas nas tresu samo tako. Poznavajuci kakvi su oni podnijet ce 5 tuzbi, a ne jednu. Od trauma, pretrpljenog straha, emocionalnog sloma, stresa, ubistva, materijalne stete itd itd. Ne sumnjam da ce se bar unici pocastiti finom svoticom od svog pokojnog dedice.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E njemu je Petak 13 ....
http://www.renesansnakraljevstva.com
http://www.renesansnakraljevstva.com
Oa ti daj zeni da vozi
Strašno. Samo me čudi da policija nije napisala da je uzrok nesreće neprilagođena vožnja. Da je vozio sporije zatekao bi kamen na putu.
Bas mu je petak bio 13ti.
R.I.P
Pravo dobra besplatna reklama za turizam.
odron
Zbog teska kamena laka mu zemlja bila
Kamen od ranije poznat policiji...
Medo kriv gurnuo stijenu,sramota
A mozda je netko bacio kamen??? Znam da su kod nas djeca tako bacala kamenje na auta, ali sreca nitko nije stradao.
kaže Meša... odvali se stijena i ubije čovjeka - je li kriva stijena???? kad je takve sreće, jbg, niej se trebao ni roditi..
To se zove peh. Siroti starac..
Kazu nije covjek umro od smrti neg sto mu je nestala nafaka.laka ti zemlja.
rip