Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eno eno vl ah a..ubi ubi ubi
Prvo mu objave samo inicijale a onda u narednom clanku puno ime i prezime (Savo Zivkovic), u redakciji ovog mutavog portala stvarno rade prvoklasni retardi.
Zbog njihove efikasnosti u hapšenju ratnih zločinaca ,sada im smanjuju platu . Bošnjaci treba i dalje da likujete zato što smanjuju platu korisnicima državnog budžeta .
I sta sa lavom u pionirskoj dolini, eno ga seta, jede, spava i niko ga ne dira, a zna se koliko je srpskih nejaci u ratu maznuo! Sramota bre! ------------------bre uvijek ista priopcenja bez dokaza.Te zivotinje jedu meso a ne kosti. Taj isti, koji je u ratu tako nesto priopcavao mora da ima dokaze, koje do sada nisu dosle u javnost. Kako se moglo ti zlocini u vidu dokaza od javnosti prekriti? Radi li se o laznim priopcenjima ili istinitom dogadjaju. Daj slike tih dogadjaja da bi se moglo vjerovati. Lazno opriopcenje je krivicno djelo, koje se mora procesuirati. Klupko se odmotava i ja ne bila u nicijoj koži, koži ubice.
I sta sa lavom u pionirskoj dolini, eno ga seta, jede, spava i niko ga ne dira, a zna se koliko je srpskih nejaci u ratu maznuo! Sramota bre!
dragi pero, da su moju porodicu odveliu KULU prijeteci mi kako ce ih silovati i ubiti i ja bih isto to ucinio. sad akoje nekom od tih srba falila dlaka sa glave ja bih zato odgovarao kao sto bi i zoran cegar. nego pero sto se ne pitas ko je zoranu cegaru odveo porodicu u kulu? niko od njih nije bio vojni obveznik!
svaka cast SIPA!
ma nije bolan pero nego su uhitili onog jadnog cobanina sto je puco iznad glava nezakonito uhicenim i zatocenim zarobljenicima iz srebrenice pa dokle ce vise ta sipa da progoni nevine ljude
A JA MISLIO DA SU UHITILI ONOG ZOKU CEGARA ZBOG NEZAKONITOG UHICENJA I ZATOCENJA VISE STOTINA SARAJEVSKIH SRBA NA NOGOMETNOM IGRALISTU \"KOSEVO\". ILI SU SE M0ZDA SAMI ZATVARALI?