Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto je tako i sa ovih 16 sto su dali minuse.Internet heroji bez yebene marke....
Ja bih ove krimose sve u rudnik, pa nek kopaju malo cumur. A rudari nek malo odmore...
Eto tom konju iznad tebe, on svakako nema ni 2KM za kafu, cijeli dan sjedi ispred racunara i svi mu krivi a pogotovo druge nacionalnosti.Sto se tice organizovanog kriminala, on nema ni ime ni naciju ni boju koze...ali nemoze on to da shvati zato sto ne jede zlatnom kasikom koja mu je obecana :)
Ma prestanite više pisati komentare na nacionalnoj osnovi !!! Okrenite se stvarnom životu i gledajte od čega se živi. Raspirujete ovakvim komentarima mržnju koja , pored ovakvih pošasti, koji prijete i nama (roditeljima) i našim najdražim, i svih drugih problema koji nam \"sjede\" za vratom, stvarno nisu potrebni. Droga, neimaština, bolesti , .....kome je do nacionalizma ???
Pa najpoznatiji u Evropi za krijumcarenje droge , oruzja i terorizam su srbi.Cak su i strane televizije o tome nedavno davale reportage.......sto SIPA ne hapsi po genocidnoj tvorevini srpske teroriste ?