Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
shuti hippo
hippo rokni se @mlada RIP sta ti je zivot, sad te ima cas posle te nema :(
Prvo, koliko su mene uputili (komsije njene) djevojke nisu skakale već im je ispalo veslo i pri pokušaju da ga dohvate čamac se prevrnuo...
sta ti znas kakva je neretva cobane jedan
wouw vidi nurko zna latinski, dusa draga nick je odabran iz jedne zezancije de- bilu jedan a nilski konj je plemenitija zivotinja nego sto ces ti ikada biti, jer izgleda nisi ni u srodstvu sa bakterijom ja prokomentarisah vijest tako kako sam, jer mi je pravo glupo ici na Neretvu i skakati iz camca tek tako, a zna se da je ta rijeka opasna i za iskusne plivace. eto jedna od njih vise nece skociti nikada, da su bile pametnije, ne bi se ovo desilo.
nek je djetetu vjecni rahmet, tuga me spuca kad procitam da ovako mlade osobe poginu..
Zene se vise karaju i vecu volju za seksom imaju kada su frustrirane situacijom u kojoj se nalaze. Dokazano, u Engleskoj.
ako su se u dimijama kupale nikako cudo
najgore od svega je stil pisanja osobe koja je poslala vijest. red rijeci u recenici, da te bog sacuva.
cuj zena .. a garant ti je tata dao ime po sebi.. (nilski konj)
mene je bar isprdila zena, ti si izgleda nastao neuspjesnom diobom bakterije tifusarke
bas ti je mama pametna kad te isprdila takvog
pa bas su bile pametne te sestre cccc izgleda neke retardushe