Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocete li i njega pustiti?
Čovjeku još nije dokazana krivica moj dobri paša, tako da ne vidim razloga da ga ne puste ako se dokaže da nije kriv.
obrij moj nikola puno sarajevo onih kojim na celu pise kriv a slobodno gradom hodaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nista ovdje bez tamnica, ne trebaju nama zatvori samo tamnice, nema playstationa nema tv-a i dzabe jela, jedino svjetlost dana da vide kada nam prave puteve, ciste zelene povrsine itd pod nadzorom policije.
ма људи опуштено, биће све то добро :) Запјевајмо моју пјесму :) https://www.youtube.com/watch?v=31nUYQPMHSQ
Ti znas jel???? Kralju zatvor je za osobu tvog mentalnog sklopa UBISTVO,TAMNICA,VJESANJE!!! Tako da mani se corava posla boga ti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To dijete odgoja nije vidjelo nikad,problematican je uvijek bio,nema kakvih incidenata ima ali tata sve platio i nije odgovarao,niti je duze od 24 h proveo u policiji.Ne sjecam se kad sam ga zadnji put vidjela da je u normaliziranom stanju tj. da nije pod dejstvom narkotika. Definitivno sad je vrijeme da mu sve saberu i zatvore na 10-tak godina.Nema u njemu 20 kg,droga osusila ne moze na sake pa udario po nozevima.. Ma pi*ka ti materina ja bih te na dozivotnu !
da ga je htio ubiti ubio bi ga
"MANGUPI¨" naucite se tuci na sake,samo jajare bodu!!
OVA POLICIJA IZ DANA U DAN SVE SMJJESNIJA I SMJESNIJA HAHAHAH PA MAJKEMI KOGA ONI HAPSE JADNA NAM MAJKA PUN GRAD DEBILA BRDJANA SELJACINA FILIRANATA FUJJJ STA PO GRADU HODA VISE UBICA NEGO POSTENOG NARODA
17.09.2011-te ... Braca Nedim (24) i Kemal Nukica (26) povrijedeni su u tuci koja se desila u cetvrtak navecer u Vrbovskoj ulici u Sarajevu, u sukobu sa bracom Simbadom i Seidom Kuldija te njihovim prijateljima 16godišnjim Amirom H. i Muhamedom Cavcicem (21). U tuci koja se dogodila nedaleko od jednog igrališta u toj ulici Nedim Nukica je povrijeden nožem, dok je njegovom bratu u tuci slomljen zub, a lakše su povrijedeni Seid Kuldija te Amir H.
Hu d fak je Muamera Šehić? Gdje je Biljana/Ljiljana?! Nije valjda otišla da konkuriše za trenera Sarajeva?
Sudija ga pušta da se brani sa slobode, dokaze da skloni i svjedoke da izbode....
jedna od najvecih greskih ove drzave jeste ukidanje obaveznog sluzenja vojnog roka, manje bi bilo klosara po ulicama ja vam to garantujem.
steta zbog ovakvih majmuncica sto vise nema golog otoka... maloprije ukucam na google ovaj seid ima vise clanaka o sebi nego al pacino... jos kao maloljetnik on je pozezao za nozem sve ovo treba pozatvarati pa nek se sile medju onima koji su im uzori i koji vole nasilje....
Jel se kod nas u zatvoru igra playstation 4 ili xbox one ?
Pi**e, nigdje saka ni na pomolu, samo znaju bost i "pucat". Doduse pucaju k'o curice od 12. godina.
eh sta sve nece uradit zbog izgubljene lektire..sve je ovo za sorbone.
Sarajevo je fkt postalo strasno mjesto . Koliko se iz dana u dan desi " sitnih " djela a ne zavrse na naslovnici klixa .
Jel od ranije poznat policiji?
nek' uzme rastoderovog advokata i taj ce o'ma' tuziti ovoga u koga je pucano, jer mu je potrosio metak ...
Bit ce to zanimljiva odbrana s obzirom na to da je tip zboden a ne upucan :)
nisam citao detaljno :) Ma svejedno, snaci ce se rastoderov advokat ... :P