Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sport i druge zanimacije koje se nagradjuju putovanjima i drugim cool stvarima
milicija trenira strogocu, da ne bude sve kako ja hocu...
ma njih treba vaspitati pendrekom, klinac ce iko se uhvatiti noza ako mu za to prijeti izbijanje bubrega.. Lijepa ona nasa stara policija, koja je bila bog i batina.. ehh
Ovo je problem Bosanaca i Hercegovaca! Dodu nam ovi nepismeni dijasporci i pricaju nam sta i kako treba da radimo.Jarane previse slusas balkanski RAP. To je i ok, jer vi gore patite za ovim ovdje.Ali ako hoces da pametujes, budes RAPER i tako neke slicne cool stvari, prvo se nauci pravopisu, pa onda pisi komentare i pametujem drugim ljudima (nama ovdje u BiH)...Hvala ti na svim savjetima, ali ih ostavi za svoj privatni biznis i svoja zaposljavanja! A sto se tice pravopisa, ide ovako: mrzijo, zelijo, zavrijeme,povlacijo itd...(to si ti napisao) SRETNO TEBI DOMACINE I ZIVI\'\'J\'\'O!!!
Imam mogucnost da zaposlim i pomognem puno sirotinji ali nikad vise. Ovako mi je mnogo bolje zivim i uzivam hodam po svijetu. Dao i nagradijo dragi bog. NIsam mrzijo nikad nikoga. Pomogao mnogome i dobro mu zelijo. Ako sam cuo necije zlo ili bilo sto, sta bi nekome naskodilo sakrijo sam i zaboravio uvijek sam druge od srca na dobro zelijo navoditi. Pa sigurno bice kakav ja bijah tako me i bog nagradi. Uvjek sam se is sukoba prvi povlacijo, neki su me kukavicom nazivali a neki bi mi rekli otrov je u malim bocama, ja bih nato jeste jeste ali se on sipa iz veliki boca usutjeli bi. Neki bi govorili da sam stvarno pametan,jer se znam is sukoba izvuci i mnoge spasiti da nedodje do sukoba. Bilo je svasta a pameti najvise sto se je i ostvarilo i nagradilo. Sirotinja koja nece da radi a hoce tucu samo kandjiju u ruke i po usima sa jednim obrokom dnevno i 12 sati rada pa da vidis domacina. To bi bijo rak lijek. Radni i nafakali narode svako dobro za vas i vasu porodici Neradna sirotinjo umri .
Slusam mnoge kako klevecu na vladu, nije im dobro, pa jah nije. Zavrijeme komunizma se zsukivali od neuhranjenosti. Mnoge i mnoge zene vjetar ih je mogao da odnese a sada ih ni bager nemoze da makne mnogi i mnogi ljudi sije im se bile gotov otkinuti raili od judra do sjutra akomunista neda preko mjere.Sada te iste sije kao u bikova. Neka, neka milo mi je ali sta nezahvalno. Mnogo manje rade a mnogo vise jedu nije im dobro mozda nije nadam se da ce biti pa makar te sije se opet otanjile. Moze se hodati do po noca i spavati do podne to nigdje nema, a svi bi se da idu nekuda u druge zemlje. Izvolite pa da vidimo. Kada kazes nekom bijedniku da se ustaje u 2 ili 3 sata u jutru jer masina ceka, ako nedodjes drugi poklopio a ti kuci , oni nevjeruju kazu ihihi pa to je rano, i tako mnogo toga. Sirotinja je da radi a ne da lumpuje. Ja sam ponikao iz velike sirotinje i nejmastinje, ali jako radnicke porodice. Radijo sam nisam pricao ni na koga. Sad sam veliki domacin imam sve. ZIVJELI.
Ja mogu da kazem HVALA VLADI kad su nahranili titinu glades,ali vidi sta ta gladez sada radi. Nema u BIH sirotinje zavirite u zapadne zemlje pa ce te da vidite. nema nerada. U bih niko neradi sve zdere preko mjere pa se mozak zalojio nema dotoka cisika i mora da udje ludilo.Smanjiti hranu za bijedu 70%. a oporaviti na rad posla ima neka cisti smece po gradu a ne da ga stvaraju. Ja imam veliko iskustvo sta je bijeda. Mnogima sam pomogao i iz muke iscupao, kad se najedose pa me napadose i svasta mi nagovorise.Nezapamcene moje Muke brate. Ali opet sudbina nagradi moju dobrotu, a sirotinju vrati na isto. Sada sirotinja opet kuka i trazi pomoc sa kajanjem, ali vise isma nema zivi negdje i hladuje. Netrazi bijedu za prijatelja dobices velikog neprijatelja. Ugledni narode od srca vam cestitam nestitite sirotinju ona je od boga prokleta. Ovo se odnosi samo na onu sirotinju koja je sposobna da radi. Mnogo jos toga ali dosta je.
Sve se nema i kuka ruzno se ponasa prema svim liderima. Tako ti je to kad se bijeda nahrani, ni za boga nezna. nema para da kupi knjigu ima da kupi pistolj mamu mu u dupe to ti je bijeda koja se je najela kao nikad do sada. Nikad narod nije bijo sitiji u bosni kao sada, a pogotovu bijedni narod koji je ostao od titove vladavine. Najvise je bijede bilo za vrijeme tita. Sada se ta bijjeda nahrani pa kuku lele majko. Svak ima kucu telefone selefone tv a mnogi i kompjutere auta a niko neradi.Koto hrani zna se Vlada hrani, a niko nezahvaljuje. Gospodin zahvalan na orahu bijeda nije ni na tovaru. Svako jede piletinu ostalo imeso hrane izobila garderobe i obuce da negovorim. Za vrijeme tita to nije bilo. Zavrijeme tite si mogao mjesecno da kupis 1 do 2 piladi a sada paketima. Najede se bijeda pa po kafanama i za pistole. Gledam sta omladina radi ide u kafice, a hiljade lijepih izlazaka se moze da nadje. Omladina od gospode ne ide u kafice tamo ide nahranjen bijeda.
ako se sa 12 horsiraju, za kaj ne bi sza 16 nosali utoke ?
Policija jedino što može uraditi kada su u pitanju maloljetnici i oružje jeste ako ima dojavu da neki maloljetnik ima oružje, otići na lice mjesta, provjeriti da li je dojava tačna, ako jeste, oduzeti oružje, uhapsiti maloljetnika i pustiti ga za 2 dana..
e nek si nam ga spustio bas,jel ti drago,hajd sad ces bolje zaspat,sigurno i tebi mati govori isto
teheran today teheranci teheranci stjeram vam ga i sestri i majci daleko vam lijepa kuca
Treba svaki gradanin imati za nedaj boze ,jer imamo puno pljackasa koji dolaze i kradu sve sto stignu vecina iz genocidne i srbije .
Ja mislim da je BUTMIRSKI PROCES KRIVAC za ove probleme.. Hm Hm.. Jest, jest sigurno..
Dok se drastično ne pooštre zakoni, roditelji u ćuzu! Kad nisu znali vaspitati, nek leze u ćuzi. A za ove dripce, kumulirati sva *ranja koja prave, pa kad mognu služiti, zbrojiti i osuditi. I vuk sit i ovce na broju! A ako pobjegnu iz države da ne bi služili - još bolje. Manje gamadi ovdje!