Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo nije Irfan Nefic rekao da je sigurnosna situacija u gradu na visokom nivou. Hej moj grade sta ti papci rade ...
Zauzet je,eno ga rostilja na Poljinama pod sadrvanom,nedjelja je,SDA kutak za odmor,uzivanje i kupleraj
Na visokom nivou je kad porediš sa Panamom, Bocvanom, Nigerijom i tako tim državama. To je Irfan i mislio samo pogrešno izrazio.
sigurnosna situVacija je zadovoljavajuca
Bingo ima obezbjedenje, a Konzum nema, pa zbog toga Konzum pljackaju. Nista dok ne nalete na Aliju Jasarevica, pa da ih izroka ko one na Sirokaci. Samo pistolj na pistolj jer drugacije se ne moze.
Jelde grade sta ti papci rade.,ne rade papci nego opanci-politicari, u gradu u kojem se nemozes zaposliti ako nisi u smrdljivoj stranci-politiciili ako nemas koga blizneg u kakvoj.drzavnoj firmi ili poduzecu,.U gradu gdje vise ni sminkeri nemaju za kafe,motaju cigare i piju kafu iz termos boce.,I sta ostaje,nego da se drogiraju ,puse ,piju i smrcu,.da pobjegnu od stvarnosti,.negdje,negdje,negdje .gdje i ja sam se pitao pobjegnes u pm.materinu odakle si i dosao jer si preumoran,.I iii sta,.,.
i pita li nas iko omladinu,djeco sto se drogirate sto pijete sto ste potisteni,povuceni i umorni,.sto ste djete do trideset i pete,.sto neradite.,I mislite da je ljudima lako jebenoj nasoj krasnoj BiH,.Gdje moras biti jedan Balija Ustasa I Cetnika,. a tebi je pun k,., od sviju njih,.I i i da neserem previse,.isto bi se i ja odlucio na ovaj cin da nisam poceo raditi.a sto je zalosno to nisu losi momci,.nego moci bez buducnosti,.
@cinci ima istine u tvom komentaru, jer da omladina moze raditi i zivjeti normalnim zivotom sigurno bi bilo manje pljacki, omladina bez perspektive, i neko nije mentalno jak da sve to podnosi i onda ode u hostaplere..
mora da su bili gladni ali nefa ce to da sredi
Ja mislim kad opljackaju sutra dodzu sa istim parama u kupovinu namirnica hahahah
Samo kazem jadnj ovi radnici sto moraju raditi u konzumu Rade po 200-250 sat za bjednih 300-500 km ne vise + konzun se pljacka svakih 10 15 dana,
A zasto uvijek Konzum..., hajmo malo u Bingo...kradimo domace.
Nahranio bi ih dijelovima njihovog mozga.Mogu biti svjesni,ali se nemogu braniti.A onda bi od ostatka spremio gulaš po sopstvenom ukusu.
po stoti put konzum evo i klas proradio sigurosna situacija je odlicna vas glasnogovornik mup_a