Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a treca osoba je tele ili??
Oni nama auta mi njima stoku!
haha
Samo da ti je jasno šta znak \' znači, shvatio bi se koliko si se obrukao. Napadaš čovjeka a ispadaš glup
pa trebao je srbin krme drzati a ne tele, ne bi ga zeleni klepili
Tele lutalica ??
da nam Čiko nešto kaže; koji čiko onaj iz stipa zagorov pratilac mali debeli? Mora da si mnogo inteligentan kad ti je Čiko uzor.
papak kako se to izražavaš? vako? nakon takve riječi sigurno će te neko ozbiljno shvatiti. palamudiš u prazno ko i svi srbi. Kako ste toliko zatucani a živite tik pored muslimana još nosite Turske gene. Nevjerovatno da ništa pozitivno niste pokupili.
sto ce reci da su muslimani nastali od srba koji su nastali od majmuna?
Jedan mali odgovor realisti.Ako su muslimani nastali od srba onda su po Darwinu srbi nastali od majmuna.Ima logike kad bolje razmisliš.
\'vako ad vam čiko objasni. Skoro niko na balkanu nema genetske veze sa Turcima. Hajde da vam ne pričam o genetskim istraživanjima, nego da vam to prenesem na vama razumljiv način. Ako upalite na OBN-u kakvu tursku seriju, pa pogledate malo njih, pa za promjenu izađete iz kuće pa pogledate malo ljude oko sebe... vidjećete da se dosta razlikujemo od njih. A te priče o silovanjima... pa zar Turci nisu muslimani? Kad je to Islam dozvoljavao silovanje žena, još pogotovo u to doba kada je vjera nešto značila?
Ja jedem zlatnom kašikom ukrašenom dijamantima, je l\' ti problem to Realista ?? Može mi se.. Kontaš ?
Boze me sacuvaj, jeste bolesni ljudi s ovim komentarima!
ti da imaš imalo pameti nebi još uvijek smatrao da si srbin, shvatio bi da si turće... Nego Šta ti je s djetetom, šta kažu što ti ga ukradoše? Il su ga samo oteli zato što si ga seksualno zlostavljo... perverznjak jedan stidi se
dijete drago tebi nema spasa, kada je bog dijelio pamet ti uopste nisi bio u tom redu.
današnji samoimeni s r b i nisu ništa drugo nego ostatci turskih s p o l n o p l o d n i h noći sa s r p s k i m ženama (majkama). Iz jedne takve noći se izrodilo i tvoje porodićno stablo. Jer opšte je poznato da da su turci imali pravo prve braćne noći i tako odvodili srpske žene i pravili o r g i j e s njima. Do duše to njima nije smetalo pa si i dobrovoljno odolazile na Turske dvorove da bi radile isto. I ti meni sad prićaš o srbima. Srbi su nestali to i na sebi vidiš kad staneš pred ogledalo, Vidiš da imaš turski lik i ten. čuvaj majku trebat će mi
svi vi koji brkate nepobitne istorijske cinjenice cinjenice su takve da su turci dosli i pravili zulum nad stanovnistvom izmedju ostalog su se radjala djeca toj djeci su da bi prezivjeli davali raznorazna turska prezimena kojim se vi sada hvalite, dakle nastali ste od srba i najobicniji ste kopilani, to je nepobitna cinjenica. to je isto nesto kao sto su u predhodnom ratu \"anamo\" oni pravili zulum nad nesrpskim stanovnistvom... sad ne znam koji ti dio nije jasan ili si totalni idiot