Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kada će se zlikovcima pisati samo inicijali i god.rođenja?? Hoćemo puna imena i prezimena!
Neki otmu nešto hiljada maraka puškama, a neki milone reketom (SDP) i pljačkom (Lojanovići). Prve hapse, drugi sjede u vladi.
imena Korda anel i ja mislim kenan,odatle je dosao suzuki swift i golf turbo+nitro,bar nisu na drogu potrosili hahahahahahahaha
WELCOME TO SARAJEVO
Ma sarajevska raja, fini su to momci.
ima 9 mobitela a ne 7 ..hahahahaha
gazi bandu
http://www.youtube.com/watch?v=F0F7YxL0bK8
ZBOG PLJACKE ZA SEDAM DANA ONI CE BITI NA SLOBODI . ALI DA SU JOS I UBILI NEKOGA IZASLI BI ZA DVA DANA. ZIVILA BOSNA I HERCEGOVINA ZEMLJA RAJ ZA KRIMINAL.
A JEL BILO STA DEVIZA??
@Rockstar U toj igri imaš samo čaršiju i centar otključan, dok ostale dijelove grada kupuješ kao zasebne ekspanzije tj. dlc-ove, kao npr. Buća City Chronicles, (A)lidža \"Ada noooo\" hood i to sve kada prekucaš dolazi najteža ekspanzija i naselje: GTA: ALIPAŠINO POLJE - 3 FAZE SMRTI, gdje ti trebaju čitovi da uopšte preživiš duže od par sekundi! ;)
Vjesanje za mu.da
@Okolo .....ovo nam je nasha borba dala,a ti pjevaj onu ..: -tonem mala tonem ja do dna ,ili onu.... Alipashin izvor tu me m.a..j.k.a- rodi, To se zove patrioska pljacka svog naroda.!
Grand Theft Auto: Sarajevo City.
hahahahahahah
7 mobitela a na slici 9 mobitela !!! HAHAHAHAHAHAHA Kakvi strucnjaci novinarski ! ;)---- Nije nego dva su odali policajci misli su da je malo 7 - pa da povecaju pricu HEHE.... Ispada da je bolje oplackati kriminalce prave koji se nalaze na dobrim pozicijama ...
Nidje veze