Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamalo da Konzum naplati pare od osiguranja
Black Friday, cijene gore.
Pa kako ovo sada Pozar su lokalizovala vozila vatrogasaca. a vatrogasci ce dezurati da nebi opet planuo. Ko je ovdje gasio pozar?
Wisa- ušli su na mala vrata... Jedan od ranih radova, koliko se sjećam.. Ugodno druženje s neugodnim ljudima - trgovački centar. Mall. Amerika. Šetaj. Gledaj. Bjež kući.
E ja požara i k.....
treba benzinom gasit
Nije se to smijelo gasit, trebalo iz kanadera cijeli grad benzinom polit
nemoj mi po vizi aaaaaah
pomozite mi da komnetar postan top kako bi admin ovo vidio......................................................................... .............................................................................................................................................admine jedi govna, ako ne dozvoljavaš da pišem i odgovaram na tuđe komentare molim te da mi baniraš profil za stalno, jer ovako nema nikakvu svrhu.
i mene je banovao, sto sam rekao da su presjednici govna.
@BosnaIsparava ne znam kako doći do čovjeka, ili da stavi profil u red ili da ga ugasi, možda jeste ružno što sam napisao, al sigurno mu oko ne bi zapelo da sam mu pisao kao je fin i uredan admin ovog portala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobre instalacije