Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeznut semafor na ovoj raskrsnici, ko je ne poznaje zafura se na zeleno svjetlo za skretanje ulijevo iz pravca Pofalića, na pola zelenog krenu iz Kranjčevićeve i eto belaja.
E sta je ispravno Kranjceviceva ili Kranjcevica? U CIPS-u i na nekim dokumentima pise Kranjcevica...
Kranjčevićeva
Nemoj da se 'ko prevari i slucajno ostavi pare na stranu da se kupe gume kad dodje zimski period. Nek' se na more otislo i objavilo na fejs. Ni snijeg pao nije vec ljudi na krovu zavrsavaju. Toliko o zimskoj spremnosti vozila....zao mi je svakoga a ko sebi nije prijatelj sam pao sam se ubio.
mošnjak prošnjak.
u gradu nikada dosadno
Bezobraznijih vozača od sarajlija nema, o sarajevskom taksistima ne treba pisati.
mošnjak prošnjak
hamdije kajtaza hahahahhahaha
ispravise ,al opet progutali slovo,joj novinara,ne znaju ulice po gradu ....
Pa moze li proci i jedan dan....