Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i Red poceo skupljati kojekakve klosare, seljake, mazlume i mugdime :) Evo Sarajevo grade sta ti papci rade :) Skupio 3 glave za stoljpi i konta najjaci u gradu -.-'
Napadač uredno pušten narednog dana, jer nije opasan po okolinu i svjedoke, samo čovjek mariše i utoku bez papira nosa. Joj nam sudstva, fujjjjjjjjjjj
HATICI SU NAJJACI
Ja sad pusten iz zadrzavanjaa bioo je mirza u seticii i kako sam cuoo kazee da je slobodan sve ok .. kad stvarno dodjose ponjegaa i ode kuci da presvuce krvavu maicu..
Policija je opet u rekordnom vremenu uhvatila počinitelja... Rajo ba treba dobro razmisliti prije nego se napravi neki kiks, ovi se ne šale, fataju sve živo...
Kada mogu doci po pistolj koji ste mi oduzeli, treba mi veceras da zavrsim "nesto", pa cu Vam ga vratiti kad me opet uhapsite ... A za ono jucer sto sam bio priveden 2 stata za to cu vam j... mamu.. propala su mi jos dva posla zbog vas... :)
Pravo ime mi je Mahira, a Marija su me prozvali kad sam radila na strafti u Italiji. Isto ko sto su Sanelu prozvali Diana, Hanifu Hani i sl.
a ko je ovaj hatic?
E moj lulo nikad mangupa od tebe...
Ovo je dosao taki vakat da u punom smislu i kapacitetu nastupa ona deviza : BOLJE GROB, NEGO ROB, jer robujemo ovom SLJAMU koji nas svjesno vodi u propast, gdje zbog STRESA sve je vise bolesnih, frustriranih, KARCINOMI, MOZDANI I INFARKTI POSTAJU NAM SVAKODNEVNICA. Valjda cemo se jednog dana ovom SLJAMU n.a.j.e.b.a.t.i m.a.j.k.e, jer zbog njih nas zivot je BIJEDA I OCAJ, pa zbog svega pocinjemo dizati jedni na druge ruku, pa cak izvrsavati i suicide. ZIVOT I SVAKO NOVO JUTRO ZA SVE VISE NAS GUBI SVOJ SMISAO.
Od ostalih rezultata izdvojimo poraz Evertona kod Norwicha 2-1, iako je sve do 85. minute vodio s 1-0. Leon Osman doveo je momčad Davida Moyesa u vodstvo pet minuta prije kraja prvog poluvremena, a sve je ista prokockala u posljednjih pet, odnosno 10 minuta utakmice. Najprije je Kaiansu Kamara u 85. izjednačio na 1-1, a onda je u četvrtoj minuti sudačke nadoknade grant Holt postigao pobjednički pogodak i bacio prepuni Carrow Road u ekstazu. Recimo da je Kamara postao prvi igrač iz Sierra Leonea koji je zabio u Premierligi!
Arsenal je nakon toga nastavio dominirati, ali zbog previše petljanja pred golom momčadi iz Birminghama nije došao do drugog pogotka. Štoviše, uslijedila je kazna za propuštene prilike, a kaznio ga je Austrijanac Andreas Weimann. Bila to sjajna kontra Aston Ville, kojoj je pripomogao Per Mertesacker slabim izbijanjem lopte glavom. Weimanna je u konačnici poslužio N'Zogbia. Deset minuta nakon izjednačenja menadžer Arsene Wenger šalje na travnjak Lukasa Podolskog, te kreće prava ofenziva londonskog sastava. Trud se isplatio u 85. minuti kada siječanjsko pojačanje Nacho Monreal šalje povratnu loptu s gol-aut linije Aston Ville, a na nju natrčava Cazorla i lijevom nogom zabija svoj 11. ovosezonski pogodak za konačnih 2-1
Vlasnika vatrenog oruzja treba strogo kaznit
Marijo kurvo. Jaši bošnjački do kraj svog jadnog života.
a tuzlaci su seljaci, hahahahah
"U SINOĆNOJ TUČNJAVI..." Ovaj novinar klitorisa.ba ima visoko obrazovanje: ZAVRŠIO JE MEJTEF U NEKOJ DŽAMIJI PORED ŽEPE... Ali ne smeta što je potpuno nepismen jer ovom F.A.Š.I.S.T..K.O.M SAJTU, KOJI POSTOJI SAMO ZATO DA BI ŠIRIO NACIONALNU MRŽNJU MEĐU NARODIMA U BiH, UPRAVO TAKVI TREBAJU: NEPISMENI, ZATUCANI I POSLUŠNI... TAKVE KORISTI I "DNEVI AVAZ": AVANGARDA "SARAJEVSKOG GEBELSA"-RADONJČIĆA KOJI JE F.A.Š.I.S.T.I.Č.K.O.M PROPAGANDOM UVELIKO DOPRINIO ORGANIZOVANJU RATA U BiH U KOME JE STRADALO 300 00 GRAĐANA BiH, MILION I PO RASELJENO A OSTALI POSTALI ROBOVI NAJNIŽE VRSTE U EUROPI... ZA NAGRADU "SARAJEVSKI GEBELS" JE POSTAO MILIJARDER I MINISTAR SIGURNOSTI...KAKAV CIRKUS OD DRŽAVE!
zolje, bombe, puske za usijane glave muske hahah kViminal