Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozim od 1998.Boga mi dragog mi se volan više zgadio,pogotovo kod nas u Sarajevu.Ovo što rade ovi ludaci i narkomani je više van svake pameti.
nigdje gorih i nepismenijih vozača nego u sarajevu. prometna kultura 0 bodova.
ne vozača nego svih učesnika u saobraćaju. stoka za volanom i stoka na ulicama ili tačnije po ulicama bilo kao vozači ili pješaci
Kad ja prodjem kroz grad sa svojim ML-om svi popizde
Hyundai-u pisalo na tabli: "install new hardware" "yes" "no"
Evo , provjerena informacija krece se sa razvojem igre GTA VI Sarajevo City izlazi u maju iduce godine za platforme PS4 i XBOX One pa se mole idioti da se strpe od uzivog prakticiranja iste igre .. Hvala !
Kako niko do sada nije krunisao ovu septičku jamu bez pijaće vode i leglo pacova za najviše udesa u svetu tokom godine.
pa kako to vozite gradom yebo vam bog mater seljacku nije ovo trkaca auto pista pizda vam materna glupa seljacka
Pretpostavljam da niko nije kroz crveno prošao...
ma jooook. samo su svi imali prednost. sada će svaki da nađe par svjedoka pa zavisi ko je veći avlijaner taj će bolje proći ili čuvena obostrana krivica
Dežurni pljuvaci pokušajte misliliti, na 100 000 automobila par nezgoda dnevno vama bauk, ili ste toliko zatvoreni da vam je prelazak kucnog praga avantura.. Ove opaske su najvjerojatnije od ljudi koji voze par kilometara godišnje ili nikako. Izađite malo van , vidjeti da se saobracajke desavaju na svakom koraku.
...prolasci kroz crveno su odraz divljaštva. vožnja 100+ u gradu je odraz divljaštva. "puhanje" natrulom krntijom od "premiuma" je odraz divljaštva i kompleksa. ispadanje pješaka na cestu je odraz divljaštva.
Normalno je da se kod papaka i zbog papaka koji ne poštuju propise i dogadjaju saobraćajne nesreće. Normalni vozači nemaju udesa osim kad ih papčine ne udare.
Pretpostavljam da je povrijedjen vozac Hyundai-ja, iako je kabina netaknuta. Vjerovatno pri udarcu u desnu stranu vozila glava i vrat po inerciji trznu desno i dodje do nekih eventualnih iscasenja i lomova. Zelim brz oporavak. Takodjer, eto ideje za inzinjere da nesto izmisle i po tom pitanju.
Ocito mnogi nisu shvatili, pa otuda i ovi "dislajkovi". Druze, tebe kad neko udari u desnu stranu (ne dao Bog), aktivirace ti se bocni zracni jastuci na DESNOJ strani, ali kakva ti korist od toga? Tebi (vozacu) ce vrat i glava po inerciji trznuti desno i doci ce do iscasenja i lomova. Dakle glava ce poletjeti prema suvozackom sjedistu, i nece se docekati na bilo kakav jastuk. Je li sada jasnije?
...trulu mečku je vozio akademik, a korejca neki silos, jelda?
Prodajem konjske potkovice vrlo povoljno,idealne za sve vrste karambolki i branika,gratis još jedna za duplu sreću.
Ovaj mercedes divlja svaku nov, sinoc samo jos tramvaj da moze izgurat izgurao bi Nidje szmigavca nidje nicega ni ne cudi me sto je u udesu
@muhicadi, mercedes divlja svaku noć? Pa ako si ti uočio, pitam se kako ga nije uočila policija? Da jeste, ova se nesreća ne bi dogodila. Mora da je neki babin sin.
male kazne.. voze, pricaju na mob.kucaju poruke.. nema zmigavca, nema stajanja na pješačkom, a kazna 20 KM
@tama33, sve kazne umanji za 50%. Znači, divljacima idu na ruku da što više divljaju.
..e, jest' ga lola nacilj'o...po sred'....
treba postaviti rampe umjesto semafora.
i pjesacima isto !!!
Šta se događa na našim cestama? Hoće li ovo divljanje i ubijanje prestati? Izvještaj je od prije dva dana, gdje kaže da se za samo dva dana u KS dogodilo 67 saobračajnih nezgoda, dvije osobe su smrtno stradale, a dvije su teško povrijeđene. Što je previše, previše je. Kao da se vodi rad automobilima? Divljake treba ukloniti sa ulice! Radi li policija išta?! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=16839
Netreba nam rat, samo daj PAPČINAMA volan u ruke, veće žrtve i materijalna šteta nego u ratu.