Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema oštećenja na autu (bar ne vidim na slikama) znači nije puno ni pješak nastradao. hajde bar neko dobro ako je tako. ko je kriv pa sadas će biti hiljadu teorija ali da ga je odbacio 5 metara mora onda biti i na autu oštećenja. ako je skretao (što pretpostavljam) onda nije brzo išao te ga nije mogao odbaciti tih 5 metara. doduše možda je i kod nas počelo ono podmetanje pješaka jer sada slijedi naplata od osiguranja koja nije mala par hiljadarki
Razbijena šajba. Mislim da je to dokaz jačeg udara.
@Diplomirani Seljak u pravu si nisam vidio šajbu. zato sam i rekao sve sa rezervom
Ja ovdje nevidim zebru,bio sam neki dan u Sarajevu 2 put autom i ne poznajem ulice dovoljno dobro vozeci se zena mi odjednom iskace(nije zebra da se razumijemo) pred auto sreca imo prazan prostor za desne strane izbjegnem je i kontam da je to jedan od razloga zbog kojeg pjesaci stradaju u sarajevu to i brzina kojom se krece kroz centar grada i vrste manevara koji se rade u 3 trake!
Kao prvo ja sam pjesak pa tek onda vozac. Zao mi je ,ali kada ja cekam na semaforu i vidim mamlaze kako pokusavaju da ustede minutu i time izlazu bespotrebnom riziku i sebe i vozace, treba ga samo s druge strane docekati macolom i samo mu skratiti muke da se ne pati. Dosta ljudi nema osjecaj za udaljenost i brzinu kretanja vozila i upustaju se u pretrcavanja,a najgore je kada ti se usred pretrcavanja ukopa ili krene naprijed nazad.
Pretpostavljam da je ovdje kriv opel. Vjerovatno je dolazio iz pravca Prijedorske ulice i skretao ka Ilidzi. U tom slucaju pjesacima je zeleno, i zureci da se "uvali" nije ni obratio paznju na pjesaka i bum gotovo. I ovo je svega pet metara od pjesackog, moguce je da je pjesaka odbacio tih pet metara od zebre.
KAd si tako pametan onda treba da znas da oni koji dolaze sa Otoke i hoce da skrenu prema Ilidzi prvo moraju pustiti one koji idu pravo iz BP prema Otoci i tek kad oni prodju ovi sa Otoke mogu skrenuti, a tad je pjesacima crveno i vec su krenuli oni iz pravca grada prema Ilidzi.
Skoro uvijek držim stranu pješacima, ali kad vidim da ga je oborilo 15 metara od pješačkog, onda . . . nemam riječi ...!!!
Cesto auta krenu iz pravca grada, a hajvani pocnu pretrcavati preko ulice, ista situacija je i na suprotnoj strani na prelazu kod tramvajske stanice za grad.
Haj blizu je Dom zdravlja ako nista
nesretnik si ako te auto udari kod doma zdravlja, a taj dom zdravlja ne radi...
kakva je steta na autu
da mi je znati ko je kriv