Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuli ste komentare na članak koji promoviše prostituciju u Dubaiju i dotičnu Medinu, koja nam predloži nekakve stranice za navodno zapošljavanje. E pa kakve su to stranice i koliko su ozbiljne kada su se već ugasile (Caterrerglobal.com, Dubbizle.com), koje su imale isti hosting. Naravno da takve stranice se često premještaju i mijenjaju hostinge i nazive, jer se bave sakupljanjem prostitutki online i prodavanjem istih tim tamo arapima, pod raznim nazivima menadžmenta, asistentki i sl.
jednom rijecu kuravele
Zafalilo ljudima kurava pa objavili sponzorisani clanak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Stub od ranije poznat policiji........
Ja na kocnicu ona ne radi, povucem ručnu ne radi, ja u kafanu kad radi!
KAKO???
Kad je ženka suvozač, ovo Pola auta je Hummer.
seljakluk u akciji!
Cesta je ludilo klizava ja sam sinoc izgubio kontrolu sreca dobro je proslo,pazite se crnog leda!
Policija, gdje ste?
gdje ćeš na otmeni seljački bar
kriv je pjesak na otoci
trkali se ko ce prije do argelinija
Na kraju, zapušili obojica
Prirodna selekcija, zao mi stuba.
Mozel' mi ko objasnit samo : Kako ?? na kontam kako god da saberem :/
Nikada mi neće biti jasan ovaj samoidiotluk...
Kako ove stubove uvijek postave na sred puta. Trebalo je ovo izvesti, nadam se da su povrijedjeni ipak dobro i da nisu u pitanju neke vece povrede.
Ruzne boje u Pola...