Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurnosna situacija je zadovoljavajuca
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaaa.
Sigurnosta situacija je zadovoljavajuca drugi dan za redom! Jos i ravnopravnost polova na djelu :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jednog dana kada gradjanstvo bude na strani policije, kada ne budu cmizdrili za brutalnost, kada se prestanu postovati ljudska prava kriminalaca, tek onda ce biti u mogucnosti iskorijeniti ovaj rak drustva. Ovim cinom (pucanjem po gradu) ugrozio je pravo na zivot svih prisutnih u tom momentu pa bi bilo logicno da automatizmom gubi sva svoja prava. Peace Pozdrav za normalne.
gradjanstvo je uvijek na strani policije, jer to je jedino sto ima, al policija nije na strani gradjanstva ;)
@westhamtillidie ne kontam zasto bi nekome "lupao samare i jebao majku" Nije mi jasno fkt ta izjava.
Kakvi ste vi mangupi,cuj pucate pa bjezite,zar netreba ostati i po potrebi jos pucati,,,,,konji
Dje je sad Dino Kej da kaze da je 62% ljudi u Sarajevu bolesno i će ih skloniti sa ulica? Je li glasači?
A što se raja raspištoljila…
šeheru moj, metropolo moja
tugo moja
Nije to vise ni do pucanja nego na dandi ba svi pa treci cetvrti dan ne spavanja paranoja i udaraj sa prepravljanim sesticama vidimo se u citulji
i sta bi ?
Sarajevo je danas opasnije, nego '92.
malo mesa u bureku bilo mozda
Inace miran grad
Ne mogu da vjerujem,opet nasilna "fina gradska raja"?????
jahhh kasaba ko kasaba
Ovaj lik sa Paranojom, bas nije dobar u mozgu, ali bas nikako; ne znam ko je, da je vala i Dino Saran - koji usput takodjer nije bas dobar sa sobom /vise mi je socijalista na vrh ku***/ - presao je svaki normalan ukus. Od malog Smaje do ove pucnjave samo stavlja ovu pjesmu Paranoja. Hajd' odj*** vise!
bgm ima i 8 godina čova piči, a ti tek sada primjetio...a moRe bit krivo ti što se ne ubaci na tvoja slova....cccc
Kad bi ti znao/znala sta zelis reci, mozda bi mi bilo manje krivo :) ovako, iskreno - zaboli me nesto i za njim i za tobom :)
Opštinski Izbori su u oktobru a ovo što se dešava u našem kantonu su, možda, pripreme za "izbore" u podzemlju. Sigurno su se mlade snage nametnule sa novim rješenjima te pariraju "starim"i tu su promjene neminovne. Vjerovatno se usaglašavaju izborne liste i kandidati se u predizbornoj utrci trude da prikupe što više glasova ili što manje?.. Bože nas saćuvaj situacije u Južnoj Americi gdje djeca od 15-16 godina ubijaju po ulicama bez imalo straha, terorišu komplet gradove,....
opet psi lutalice...strahota
Opet budale po klixu, ko vas je zvao?
Šta kaže Nefa? Jel' sve udure?