Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 1,20?Cudi me da je u to doba doslo do nesporazuma u tom" predivnom "lokalu???
mora da su bili oni gasni pistolji cim nema povredjnih
Cisto sumnjam da ono mjesto okupljanja olosa i stanija u pokusaju ima dozvolu za rad do tih doba
@Luna.Luna sandzaklija se pravi pametan da prekrije retardaciju kojom je ispunjen
@dom_u_turskoj Ako ćemo već oko pravopisa...lingvistički gledano vlastita imena po "defaultu" nemaju množinu, ali pošto su imena u pravopisu malo "škaljkljiva"...onda si na prvom mjestu trebao napisati velikim slovom kao što se uči u školi i kao što si napisao za profesoricu Kiku pa onda nekome pametuj oko pravopisa ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok je kafić radio pod imenom "Bonaca" , mogla se kafa popiti i lijepo iskoristiti vrijeme. Sjedila je normalna raja. Danas je dovoljno da pročitaš ime ( čuj Vanilla ) i pogledaš glave nesrazmjernih dimenzija da bi shvatio da se radi o leglu papaka i šatro kriminalaca.
Nije odavno ...bilo pucnjave, kad ono opet,sto brzo planu,ovi sto imaju pistolje,kako su hrabri....,kratki im fitilji.!
Počelo se i u kafićima rokat.. Čuj "klub".
treba zatvorititi ovaj NARODNJACKI SLJAM OD KAFICA....NE MOZE SE PROCI KROZ KULOVICA DA NE ZAPARA USI CECINE PJESME,...FUJ ODRON!!!!!
Posvadjali se oko sutorine
NIKAD RACUN NE IZDAJU! VJEROVATNO ZBOG RACUNA LIK NEĆE DA PLATI BEZ RAČUNA. :D
Nijedan kafić u Sarajevu ne izdaje subotom račune,tu se milijarde KM pokradose od države i naroda.
sve fina gradska raja koja će za vikend na muchu luchu da đuskaju.
Ahahaha, "Klub" Vanila xD prosjek godina 17... Sto onaj dole u kometaru rece Stanije i Kristijani u pokusaju.
To su te neke moderne, civilizovane generacije koje prate sve moderno sa zapada, samo kasne jedno 5 godina i za tim desavanjima.
posvadjali se oko reformske agende
Radno vrijeme ispostovano!!!! Evo posla za inspekciju.
@apscinencija : Ja u Vanilli sjedio ljetos i rade do 23:00 jer nije bilo nigdje drugo mjesta. I tad kad sam sjeo pokajo sam se jer je prosjek starosti 19 godina :P U ostalom imam pametnija posla nego hodat nocu iza 00:00 h. Vaš nocni zivot je bezveze.
Bio sam tu sve sam vidio! Tuci je predhodila svadja ove dvojice s kojom fakultetskom diplomom je bolje i lakse do posla. Ovaj sto je pucao je smatrao da sa ekonomskim fakultetom i nema neka nacajna prednost u odnosu na bilo koji smjer politickih nauka.
Policiji dopustiti da otkida bubrege ovim siledzijama, ne treba zatvor... Samo par unutrasnjih povreda, i to da troskove lijecenja snosi gospoda bez unutrasnjih organa...