Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhašpen!!!!
ovo je shit.
Neka, da Bog da da nam uzmu sve, i krv i kost i meso ... Neka nam vlast uzme i ovo malo hljeba kada ih puštamo da nam rade to što nam rade. Svi sjedimo i komentarišemo, a kada je dići dupe i uraditi nešto konkretno nigdje nikoga od nas. Ma kod nas je situacija odlična!!!! Ovaj narod je jedan obični gmizavac i ljigavac kada dozvolimo bagri da se prema nama ponaša kako se ponaša i to još mi svojeručno izabrali bagru da nam radi to što radi. Mazohisti smo mi svi, a prvi ja pa onda svi uzduž i poprijeko
Ocaran sam! ovo je vijest dana! Jedanaest polovnih i vjerovatno neispravnih racunara! cestitam. Nadam se da ce za ovo djelo da odgovaraju svi koji su upleteni! Tako ce biti mnogo lakse da se prikriju milionske pljacke koje se dogadjaju svakodnevno. Ali sta nas briga. ako nam i dnevno otmu samo po jedan milion to nije ni marka po osobi. Ionako bi to otislo na kafu il na cigare. Al POGODITE STA? JA HOCU SVOJU KAFU I CIGARU I NECU DA CITAM O OVIM SITNIM SRANJIMA. HOCU DA SE PROBUDIM JEDAN DAN U DRZAVI U KOJOJ NE ISPASTAJU SAMO \"SITNE RIBE\" NEKA SE NEKO KONACNO DRZNE I PROCESUIRA OVE NASE \"LEGALNE KITOVE\" Nazalost.... izgleda da to jutro jos dugo nece osvanut.
ima ga na fejsu.. ne pise vala da je otkupljivac (:
Sarajevo-x još jedan kokošar, dajte članak o oružju u Doboju, AKO NE SMIJETE OD LJUBE ONDA PIŠITE GDJE NAM JE SMJEŠTEN TERORISTA I KO GA NOSI U WC, I JE LI MU RANA PREVIJENA
Nije sam. Najbliži haveri su mu u tom poslu....
al to ne znaci da sitne kriminalce treba pustiti da nastave, zar ne?
Ma ja sve nam u drzavi super pa se bave budalastinama,Kad ovim lopovima u vladi niko ne moze prici.Oni kradu narod lopatom naocigled cijelog svijeta i niko nista.
est omen. shito lito.
A Dodik, Lagumdžija, Tihić i ostala lopovska bagra, kad ćete njih haFsit, majku vam korumpiranu?