Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam tamo, potukli su se jer je jedan tvrdio da je Germinal bolja knjiga od knjige Zlocin i kazna.
Malo je da kliknem samo na plus, moram i reci bravo za komentar!!!
hahahahahaha, placem.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
udri ga mehmede....torbicom ga fuade :) Samo kod nas.....
Ma kakvo kod nas.. Da vidiš kako Rusi heklere vade.... :)
Ko ne zna jezikom pokusava sakama
Tace on mene preticat
tiguan?
100% TAXISTA KRIV.VOLE SE ONI KURČIT
nadam se da ce novi zakon stati u kraj bahatosti taksista po gradu
Ima picajzli prece mu je auto od svega pa kad se to desi reguje ko da si mu pobio pola familije u biti ne konta da je dobro prosao jer nije povrjedjen.Da se polomio pa mjesec bolnice nebi mu palo na pamet auto ukratko papci pravi.
Prije nego sto napisete komentar morate znati sta je istina ovaj taksista hrani troje djece i posteno radi,a mafija misli da moze da radi sta hoce da uzima zakon u svoje ruke.
Tako, tako... Sav ovaj primitivizam i nekultura kojim smo okruženi je policiji uredu a zato slusanje muzike ulicom je kažnjivo. Naime dzogiras ali ne smijes slusati muziku dok dzogiras ali zato smijes nositi pistolj i pucati, bacati bombe itd. to nije kaznjivo.
Potuku se cesto vozaci zbog oduzimanja prednosti,zbog toga sto jedan drugog ne propusti jer ovaj zuri nema veze jeli u pravu,sto ga gleda i slicno dok policija negdje na pravcu lovi one koji voze dvojke i slicna vozila...
Maglasi
Opce poznato je kultura doticnih vozaca iz Sarajevo taxija.Ulijecu,oduzimaju prvenstvo prolaza i ponasaju se na cesti kao da su u svom dvoristu. Kratko i jasno!
Eto ti si se naso da seres o kulturi, ljudi zaraduju hljeb s te ceste, a tebi smeta ako pozuri da se ubaci da bi uzeo musteriju sto mase, bio sam tamo i sve vidio, ovaj s dzipom je kriv 100%
nema vecih krkana od taksista, pogotovo od Suljagicevih... Sarajevo taxi vozi kao da je njihova cesta i smatraju da im se svi moraju skloniti sa puta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Muški,svaka čast. Neka nema gevera i sve je ok. Kako sam poželio ovakvu vjest...
Potukle se sandze u sred rajvosa..
Jeb.m ti staru u paksu u sred rajvosa.
Ako je ovo TOUAREG ja sam ZMAJ. Glupi novinari :S
...objektivno, imamo više goveda za volanom nego na livadama širom nam mile domaje. od goveda za volanima pleha od 300-400.000 kajmova (akademici), do goveda za volanima pleha vrijednosti kutije eva sardina (inžinjeri - pripravnici). takođe, izvinjavam se četveronožnim govedima.
Ja večeg ciganske šatre u životu od BG ne vidjeh juče se vratih, da bog mili sačuva i sakloni
žao mi je što ne mogu postaviti fotografiju da se uvjerite ciganija i nepljujte vi iz bih po svojim gradovima ima gore od goreg!
@jebosim porediti Beograd I Sarajevo je neozbilnjo.To ti je kao da poredis Hrasnicu I Sarajevo.