Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo sve vise lici na Beograd 90-tih !!!!!!!!!!!! Treba jedna "Sablja" da se ovome stane (u)KRAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!! NE znam sta ocekujem, kad u vrhu vladajuce stranke (SDA) sjedi covijek direktno povezan sa krim. podzemljem Amir Zukic !!!!!!!!!!! p.s. "Jos nam je i dobro" ko nas vodi !!!!!!!!!!!!!!!
Inteligentni neki revolveraši ...??? U p.m. krenuo frajer rafalat po gradu i upalio ni manje ni više "Hummera", k'o da tih vozilica u gradu ima k'o "Golfova" tipa "II"... Uhapsit ga treba, ali ne zato što upuca ovog tipa ( ni on sigurno nije ništa bolji ), nego zato što je preglup . . .
Odoviću, inteligentni stvoru , hvala na informaciji . . .
ima i jedna djevojka, tog hummera, crn, zatamnjen, ona nema ni 19 god, tata inspektor neki, vazda gasa, uvijek je mutna bila
Mirza Hatić, najveci šljam u Sarajevu! Od njega krece svo zlo u Sarajevu. Šmeka za muriju pa ga ne diraju! Prevarant, prevario je pola grada! On stalno puca po Sarajevu! Hapsite ga i vodite u Zenicu!
Nek ostavi auto i garaži pola godine i sve će se zaboraviti ...može opet normalno vozati
U garaži *** Pardon
Pusti Harlem, pusti Bronx ovo je ghetto Oni imaju ubistva i pljacke ko da nemamo sve to... P.S. Na kraju ce ispasti da je i ovo teroristicki cin nekog "prekrivenog vehabije" za koi je ministar sigurnosti upozoravo ccc
mora da je u hameru sviralo, ideš za kanadu...
A zatvorili ste babu u Ljubuskom zbog tri stabljike maree...Koja ste vi bagra od politicara do zakondavnih organa ..U stvari ste pametni jedini narod koga na ovaj nacin mozete voditi i uzimati grdnu lovu za nerad i javasluk je narod u Bosni ..:Bosnjo osvjesti se , riba srmdi od glave
Ovo vise istice i krajnje vrijeme da se nesto ozbiljno pocne poduzimati,kad vlast nema ama bas nikakvog sluta,a niti odgovornosti da konacno pocne da dovodi stvari u red.
da nije buba corelli ? :\
Zar nije na Klixu poceo raditi jedan Dakic koji je dosao iz Banjaluke , ovo postaje antibosanski portal.Deklarisani Karadzicev sljedbenik i kako kaze sam ...mrzi Sarajevo i njegov puk..Dokle Bosnjo glupi ,dokle
Al nam je policija....
Dobro vam jutro bosanskohercegovačke institucije, pravosuđe, sudstvo, policija i ini. Radite li vi išta? Ako radite a stanje vam kao na divljem zapadu, a sve govori da će vrlo izvjesno i vrlo skoro nadmašiti Divlji zapad onda dajte ostavke jer je očito da ne umijete da radite, odnosno očito je da radite ali vaš posao nekako ide u suprotnom smjeru. Zašto? E to se pitaju svi ubogi ljudi ove zemlje.
kada pronađu hamera, neka ga spale u znak građanskog nezadovoljstva
ebo te Brooklyn sta je Sarajevo.. :)))