Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izasli ima 10 dana da ste zivi i zdravi :)
NE uvijek znaci NE Nema izuzetka, nema ali, nema opravdanja....nikad
Za mene je silovanje jedan od najgnusijih zlocina, i treba da se kaznjava istom mjerom i pogubljenjem. Nase djevojke su inace vrlo inteligentne, vecinski; i druze se sa razboritim i pametnim momcima; ako je bilo ovako kako su izjavili, naucila je sto je trebala.
Dakle djevojke, ne svađajte se sa roditeljima poslije koje idete na vikendicu sa momcima da prenoćite!
sama tema kao tema je FUJ i optuzbe... ali cumnjam da je bilo silovanje.. ona gola.. njih nekoliko.. vikendica.. SPEED pogotovo..? nesto mi govori da sexa jeste bilo ali silovanja ne.. maznula se s njih nekoliko.. ona malo prokontala sta je uradila.. neko mozda i saznao pa da se sapere, odoh ih prijaviti..
Djevojka pod uticajem alkohola i droge je neuracunljiva i normalno da sex sa takvima je cin silovanja.
MOZDA si u pravu.. fkt ne branim momke.. ako su silovali, kite odsjeci odmah.. zaista postujem zene iznad svega ali isto tako znamo kako neke stvari idu.. ako cemo se ravnati po tvojim cinjenicama.. i oni su bili tako da.. kontas.. poznati su mi neki slucajevi.. poznata su mi neka razmisljanja, poznato mi kako je lik lezao 3 godine zbog glupace jedne.. zato sam skeptican.. nesto me interesuje da li je ona imala modrice, znakove nasilne penetracije, u kakvom stanju joj je bila garderoba, nacin na koji je ptisla kuci poslije svega i naravno.. zasto to odmah nije prijavljeno.. zato sam misljenja da se nesto desilo zbog cega ih je prijavila.. mozda bas zbog tih snimaka jer su snimili odnosno nisu htjeli obrisati.. na kraju krajeva, na osnovu njih se moze zakljuciti jel to bilo silovanje ili ne.. kazem ti.. ja sam misnjenja da sexa jeste bilo sa deckima.. ali da je to daleko od silovanja..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)