Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija ove zemlje nikad neće stići na vrijeme...
suosjecam, dragi ljudi, bjezite iz sarajeva cim vam se ukaze prilika..
@Haha nemoj mi krast nick,nemoj biti poput ovih sto obijaju
H-e-bo ma-ter Bo-s-nje samo plackaju Konzume, a znamo da su to hrvatske prodavnice, sto ne opljackaju Slovence kad su face, recimo Mercator ili DP koji su oni preuzeli? O bo-s-nja-ckim prodavnicama da ne pricam.
sutra drvopromet, prekosutra amko, zakosutra nesto trece ma sve to jedni druge uzimaju lopatom, samo dokle ce radnici ispastati i traume prezivljavati.
pa i oni nas svaki dan pljačkaju Kako došlo tak i otišlo
Baš me nasmija na uranku. Izgleda da si tolika dalabu da misliš da će se naći još neka dalabu i povjerovati ti. Istoi, ravnopravni, ali ima 200 direktora škola i među njima jedan Hrvat i jedan Srbin. I tako u svemu. Od te tvoje teze davno su odustali svi jer ju je smiješno izreći. Ti zaostao, u razvoju pa i u svemu ostalom.
Cuj Mobis? Dje ti zivis krkane? Odavno je vec mtel
Ti bi trebao ici u djeciji vrtic ( izgleda ti pricanje bajki dobro ide) ,mogao bi djeci povazdan prodavti maglu ali nama odraslima koji dobro poznaju \"sajajevski mentalitet \" (nista odvratnije u zivozu nisam vidio ) tu suplju ne mozes prodati ni ispod cijene !
FUKARO OBIJATE TRAFIKE I RADNJE DA BISTE UKRALI 100 KM. UHVATIĆE VAS DROTOVI ZA DVA DANA. UMJESTO DA STE PAMETNI KO JA I DA LIJEPO UKRADETE 100 MILIONA KM I NIKO VAM NIŠTA NE MOŽE. LIJEPO SVE POTKUPITE I KO HADŽO HEHEHEHEHEHE FUKARA NE ZNA NI POŠTENO UKRASTI. JERLAGIĆ
Pa dok se pljackaju prodavnice i gradjani ova Drzava za covjeka muti o daljim podjelama i foteljama, a da je iole normalno drustvo svi bi se digli pa ili neka nas policija zastiti ili da se sami zastitimo ili da ovi sa vlasti odstupe ama bas svi. Hocemo prijevremene izbore, a ne ovaj nered. Kome je do nereda, kao sto je izgleda gradjanima, onda uzivajte
podržimo pljačkaše pozivom na 092 345 777 (BH Telecom) 094 122 777 (Ero Net) 096 555 222 (Mobis) Cijena poziva 2.37KM (2.0 KM ide operateru + 0.37 KM PDV) Pljačkašu i ne treba ništa, on je sad pun ko brod.
Bosnje se samo klebere na tudje , hej jadovi poklopite se usima.. Treba za pilava haman ..
KOD VAS DOLE U T.EHERANU JE TO SVAKODNEVNICA.PUNO PIJETE A MALO SE BOGU MOLITE!!!
zipa ovog dole \"Udar na hrvate\"... viri ti sahovnica iz komentara, vidi se da nikada u Sarajevu nisi bio i da ne kontas SARAJEVSKI mentalitet ;) Ovdje su Perica, Dusan i Mehmed JEDNAKI I ISTI. Mjesta za tako nešto u Sarajevu NEMA niti ga je ikad bilo, paša moj solidni!
Udrite po Amku, Tihiceva zena je puna ko brod, nece ni osjetiti ako sta odnesete.
Svakodnevna i normalna stvar u Sadakistanu (azijatski dio BiH, 24 posto njenog teritorija). Ne znam zašto se odo ovoga pravi vijest kad se već dešava svaki dan? Hoće li ujutro biti vijest o tome kako je svanuo novi dan?