Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDJE JE POKRET DOSTA DA REAGIRA? Zar su stvarno baš svi članovi zauzeti u državnom sektoru? Ko da nas brani? Tajo, bojimo se!
Četri oLoša ubiše dva miLoša :)
Dostaš, je li to u parlamentu pauza za topli obrok, pa si našao vremena da komentiraš?
njih dovjca a ja i mujo sami
Sto nisu svi izginuli majka ih ne imala
U noći subotu na nedjelju u ulici Porodice Ribar pretučena djevojka ... Nažalost izgleda postala svakodnevnica!
Neznam zasto non-stop dozivate i prozivate pokret DOSTA ... nemoj me pogresno shvatitit nisam poklonik nikakvog pokreta ali mislim da ti nije DOSTA kriv za ova desavanja ... GDJE JE ALIJA I ZLATNE KASIKE KOJE JE OBECAVAO pitaj SULEJMANA TIHIĆA ......
cetiri mladica jure s trebevica......
Sve nevino,a na kraju ispadne neraščišćeni računi.
T.C ke krivo pogledao A.B. i onda je njegov drug B.Č. koji je stajao pred L.L i i još sa G.V. i G.Š. svi iz S. udario oštrim predmetom T.C čija su 2 prijatelja D.F i O.P pobjegla glavom bez obriza , jer su mislili da B.Č zna izvjesne P.P i D.A. iz P. Ispostavilo se da B.Č zna P.P al ne zna se sa D.A mada nije isključeno poznanstvo sa rođakom od D.A , izvjesnim U.Z.
Stoka, treba sce zatvoriti i udarati pendrekom.
why always me??