Nije bilo osnova za pritvor
0
Sarajevo: Napadači na poštara već na slobodi
Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMOJ JE*AT POLICIJU.. policiji svaka čast, jer ga je EXPRESNO uhapsila. Jeb*em ti tužilaštvo jer ga je pustilo! kako nema osnova za pritvor je*o te! pa RAZBOJNIŠTVO!!!!! JEL TO OSNOV?
hahahahahahahahahahahahaahahahhahahaha j*eb*m te bosno i hercegovino, i tvoju policiju!
A da ih je postar malo namlatio, njega bi zadrzali jer se branio na \"sluzbenoj duznosti\". Onda bi nadlezni imali osnova. Sto bi rekao gospodina \"kakvu posluku porati\", nego nosite pistolje i suzavce to je u ovoj demokratskoj drzavi dozvoljeno.
Lagano al sigurno postajemo Mexiko,Haiti,Usa ....Aferim korumpirano sudstvo.Zivio Josip Broz Tito, njegova milicija i njegova drzava.Necu demokratiju europsku-americku zasnovanu na kriminalu, drogama,pljacki,nemoralu i zivotu u strahu.
zamislite samo ovakav slucaj u Titino vrijeme...samo zamislite. Pa ondasnja murija i ovi danasnji kikirezi....zato nam je tako kako je. Ove delije bi u Titino vrijeme radile u Zanici na lijevanju celika kraj viskoih peci, sa jedan litar vode za 8 sati....Joza moj ruke ti se pozlatile, a ti Bakire i kompanijo ne zelite takav zakon jer bi i vi mogli na prevaspitanje \"KAKO SE KALIO CELIK\" - da hocu docekat i to pa makar crko isti dan
Samo za informaciju raji. Lov na pastrmku je 1. Maj, love na medvjede 19. Juna a lov na postare je 22. Novembra, zato nemojte da krivite tuzilastvo jer je u vrijeme LOVA NA POSTARA sezona vec uveliko bila otvorena. I na kraju, lovostaj na postare je opet na snazi od 10 Januara, zato sretan lov i puno srece...PS: Ako zelite dobar ulov, za mamac preporucijem domacu brlju, ona je najbolja, vrijeme za lov je najbolje od 3 do 6 u mjesecu, ali morate biti upoznati da dani nekada mogu varirati stoga citajte DNEVNI AVAZ.
da sam postar utoku bi noso i puco u celo kad me neko napadne pa bi onda reko nema osnova da me pritvorite
pa dobro sta se iscudjavate i histerisete, takva je procedura u naprednom i civilizovanom svijetu; osumnjiceni su pusteni i bi ce za koji mjesec pozvani da je jave sudiji za prekrsaje; onda ce dobit pola godine uslovno za drumsko razbojnistvo....i tako sve u krug, do jedno 5,6 puta; onda ce sudija presudit godinu dana zenice zbog ponavljanja istog prekrsaja, onda ce oni odlezat 2/3 kazne i to je to. dugorocno zatvaranje je prskupo i (na zapadu kazu) ne djelotvorno dobro dosli u liberlani kapitalizam.
Ne krivite tuzilastvo krivite sud, tuzilastvo podnosi prijedlog a sud odlucuje. Postoje 4 razloga da se osumnjicenom odredi pritvor: opasnost od bjekstva, bojazan da ce ponoviti ili dovrsiti krivicno djelo, da ce sakriti ili unistiti dokaze ili da je ucinjeno krivicno djelo za koje se moze izrezi kazna zatvora visa od 10 god itd i sl, vjerovatno je sud po ko zna kojem osnovu ocjenio da ne postoji opasnost da ce ponoviti krivcno djelo, jedini komentar na ovu rjesenje suda je: no comment. i pitanje: kako se psjecati sigurno
E ovo samo kod nas može biti,,, j.bem ti ovakvo Tužiteljstvo ..ccccc
aaaa mislili oni da su pemzije dosle aaaaa PEMZIJA MANE
ja n eznam vise ne smijem izaci na ulicu. imam osjecaj da niko prstom ne bi mrdnuo da me siluju i izredaju se (da izvinete) na sred titove!!! Ne mogu vise vjeorvati kroz sta prolazimo!!!
Čuj za drumsko razbijništvo nema pritvora. Pa u srednjem vijeku je to bio najveći prijestup, za to se vješalo !
JEL IMA U BH POŠTAMA KAKVA POŠTARKA KOJA BI PRISTALA DA JE MALO OPLJAĆKAM
Pusteni su na slobodu jer su bili razocarani.Tuzilastvo nije htjelo da nanese jos vece dusevne bolove osjecajnim napadacima
u torbi je bilo 620kermica
Znaci u ovoj drzavi je legalno pljackati ili sam ja pogresno shvatio ovaj incident ?