Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjela zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu citaj NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Klix.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Klix.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
ovo je samo upozorenje next time idemo ko avaz na blok
momku je vracen kusur od 20 km u konzumu, i nakon sto je otisao na pumpu da naspe, blagajnik provali da je fals u pitanju..nidje veze da je on krivotvorio a nit je u stanju da to uradi...helem okreni obrni dupe ti pozadi
"_Policijski službenici 1. policijske uprave su u četvrtak uhapsili muškarca zbog krivotvorenja novca." Trebali su dati detaljnjiji izvještaj. Policajci uhvatili čovjeka u Alipašinoj ulici zbog sumnje da je krivotvorio novac? :)))) Gdje je krivotvorio? Je li štampao? Koji su apoeni? Možda je čovjek već imao krivotvorenu novčanicu koju je dobio, a da nije znao da je krivotvorena, pa se tek utvrdilo prilikom plaćanja na nekoj blagajni. Izvještaj je tako štur i za nagađanje. Ovo što sam zadnje napisala, pomislih kako nam se svima to može dogoditi. Dobiti novac u kusuru na nekoj blagagajni, na pijaci, a da i ne znamo da je krivotvoren. Tek kada se otkrije prilikom plaćanja na nekoj drugoj kasi, ispalo bi da smo mi krivotvorili novac. Moj komentar je na šturi policijski izvještaj. Bolje ne dati nikakav izvještaj, nego ovakav! Izvještaji ove vrste, moraju biti detaljni! Moraju biti upozoravajući, jer je novac u opticaju i svako od nas može da dobije krivotvorene novćanice.
Sta je ovo? Loš pokušaj kopiranja Frank Abagnale-a iz Catch Me If You Can??? Eeee na šta se djeca odlučuju...nema hljeba bez motike.
Jedino ako nema! Pogledaj malo skupštine i parlamente, pa onda javna preduzeća, pa lažne borce i invalide, pa šibicare, pa onda reci to što si rekao! :)
Kakve veze skupštine, parlamenti, javna preduzeća, borci i invalidi imaju sa Frank Abagnaleom??? Ja nikad nisam, niti cu opravdavati bilo koji kriminal, a po ovoj tvojoj konstataciji ti opravdavas to sto je navodno krivotvorio novac, jer ga nema??? Daj uozbilji se.... Političara po skupstinama, parlamentima ce uvijek biti, a Frank Abagnale je jedan i jedini, kojeg niko nije uspio kopirati :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E jak nam novac...
Hebi ga, oslabila boja u štampaču.......😂😂😂
budala
jel ostavio kakav utiliti,za nas zainteresovane.