Komentari (555)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Te oni klovnovi nesporazum, te ovo nesporazum, te ono nesporazum, te Arapi nesporazum.. na kraju ce sve ovo ispasti jedan veliki nesporazum.
MAMU IM ARAPSKU !
Čitava ova država je jedan veliki nesporazum. Na mjestima treba civilna zaštita uvesti znake upozorenja, a naročito na arapskoj Ilidži: PAŽNJA, OPASNOST OD NESPORAZUMA !
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Bogami da je neki naš ovo uradio arapkinji to ne bi bio "nesporazum", već bi bio optužen za pokušaj otmice, silovanja i ubistva. Sda vlast se ponaša prema svom narodu kao nekom nižom rasom u odnosu na azijate sa bliskog istoka!
Sad ce biti opet aktuelan Antisemitizam jer su arapi sad najbrojniji semiti u Evropi, braca jude su vecina izisli kroz dimnjak..
Meni nisu dragi nikako..
Mediji uopste ne pisu sta je i kako je zaista bilo. Djevojka je invalid, a ovdje studira. Ti majmuni su nju i kolegicu prvo mjerkali, slepali im se i dobacivali u tramvaju, nakon cega su njih dvije izasle i htjele preci u trolu da bi se rijesile morona. Ovi su krenuli za njima, i onda se desavalo sta se desavalo. Bajka o mobitelu je cista laz. Ocito ta arapska stoka misli da se i ovdje prema zenama mogu ponasati kao u svojim zemljama. A mi im to tolerisemo, a vlasti zataskavaju. Fuj!
Da su bili drzavljani Srbije, isto bi bio nesporazum???
Deportuj govna odmah tamo odakle su dosli.
Ne daj Boze da neko naudi arapima! Uhh kako bi Bakir bio ljut.
@ebli mu oni mater, i svima koji tu stoku dovedose ovamo. @eble ih njihove pare.
Ja ne znam ko otima ljude usred bijela dana na ocigled toliko drugih ljudi. Po stereotipovima iz filmova i novina, to se radi na prepad- sa kombijem xD Meni je ovdje jedino cudno sto su ova dvojica prisla da pomognu. Rijetkost.
Da su ovi arapi druge vjere, balije bi sada prešle na tu novu, da ih "NE DIRAJU"...
Ne brinite bošnjoooci general Mladić će ih sviju pobiti 😁😁😁☺️☺️☺️
i onda se skrivati krezav kod jataka dok ga opet ne predaju njegovi
Jos jedan dokaz da islam je zlo i bolest
cuj,ljudi vole tinejdjerke ko" arapi...taki im obicaj kad se zene..
vidim more *domacih* dušebrižnika, bljuju vatru, samo na pomen arap, A nisu ni pokušali čuti drugu stranu, mada je i sa druge strane čovjek. eh tu je naš problem, a taj problem se zove predrasuda. Pametnu insanu je išaret dovoljan...
Banda arapska pokusala oteti djevojku pa onda izmislila pricu o ukradenom telefonu. " Cudno" nisu dosli na ideju da im je telefon ukrao kakav student, a ne studentkinja. Cuj sta banda kaze, eto oni pomislili(!!) da je ta djevojka lopov pa eto malo na svoju ruku napastvovali djevojku.
ja isto velim cim je problem na relaciji izrael palestina odma svi vatru u kamenje po jevrejima sirom svijeta
Jao gluposti neviđene. Taman su oni našli u po bijela dana (?!?) da otimaju iz tramvaja (?!?) nekakvu studenticu. Ljudima ukrali mobitel, oni zadržali osobu na koju su posumnjali, policija došla i naplatila kaznu oštećenim (?!?) i to je to. Halo komentatori, uključili se kad mozak?
Halooo imebcilcino!! !! Cuj oni posumnjali da im je djevojka ukrala telefon i onda im to daje za pravo da napastvuju dejvojku! Haloooo! Pa ime li uopce granice tvojoj imbecilnosti i lizanju zadnjice jebenim Arapima. Za ovo im treba polomiti sve kosti!! I koje imaju i koje nemaju!!!
@Gospod nema, on je glupi, zatutuljeni Bosnjo, i njemu je hodza reko da su mu arapi braca. Ah da i ne nasjeda on na cafirske/islamofobicne price. Drago mi je sto su bar nasi mladici prisli odmah u pomoc. Svaka im cast, nego svi trebaju ove sad drzat na oku pogotovo ako ima djevojaka u blizini.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klix ozbiljan medij ili samo nesporazum?
Bosna i Hercegovina ozbiljna drzava il smao cirkus?