Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa stalno se ubacuju ovi iz desne trake uglavnom bez uključivanja zmigavca u lijevu jer sa desne se logično skreće desno, aa oni hoće pravo. Kad je špica malo veća niko ne drži odstojanje, pa dodaj tu ulijetanje bez zmigavca. Recept za lančani sudar.
Skoro svakodnevna pojava.
ovo je bilo nabadanje zguza
Kakva ste vi bolesna kasaba. Tvrdim, da nema osobe u tom smradu od grada, a da nije pod nekom dijagnozom.
Odavno nije bio sudar!
a ovaj sto im se ubacio mirne glave produzio svojim poslom
Telefon glavni krivac, stigla notifikacija sa facebook-a
Svaka cast. Kisa pada. Boze pomozi.
Sarajevo grade sta ti papci rade
ostavite mobitele dok vozite..
PRIČAMO I PIŠE SE SAMO O NOĆNIM VOZACIMA A SVJEDOK SAM I DNEVNIH. ISTIČEM DIO OD ĆARŠIJE DO LOGAVINE ZA DA UHVATE SEMAFOR OD DESET AUTA BAREM DVA PROJURE ŠINAMA I PREKO 80-90 kmh. 🇧🇦❤️🇵🇸EDI
too papci samo se udarajte
daj imena
To je pravac ne prema Ciglanama vec prema Visokom, Brezi, Ilijasu....
Tataratiraaa...