Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SUBOTA A JA NA KLIXU VISI
Q:šta je reć ??? A:izlaz do 11!!! R: buhahahahahhahahah
Andaluzijsko ne idem ja na ta mjesta gdje oni slikaju
Sve je postalo pepeo i dim, odkad sam u Yuga ugradio plin.
i to sto kazes. ajede zovi raju da i ja idem u top kom. ponekad :)
u 2 guyz from Focha City by any chance?
Napišite brate da se u vožnji zapalio.AKko nemate pravu informaciju nemoj te ni pisat.
manijaci pale i zare
Da nije policajac na osiguranju značajne institucije, kao i obično, dežuru odrađivao u zagrijanom automobilu, pa instalacije nisu izdržale?
Samozapaljenje automobila ! Parapsihološki fenomen samo na području Sarajeva !
Ksenoni kao da su ovo ucinili???
Aj fino bar su imali vode da ga ugase.. Šta bi da je bilo poslije 12?
otkud na vilsonovom u pješačkoj zoni auto nisam iz sarajeva ali negdje sam pročitala da je to pješačka zona
Najvažnije je da li je došlo do samozapaljenja. Da bi se omptužio vlasnik. A ako ne ide u arhivu pod rednim brojem blizu 100. Posao nije težak a plata laka. Frajer prijavio ružilaštvo neće da ga sasluša. IDemo dalje, to jest u nove paljevine. Dakle nova vlast kad dođe, policajcima dati zadnju platu i nakon toga neka privedu piromane. Ili nema plate. A neće više Senad Avdić veličat policajce koji štrajkuju i ismijavat minsitra policije. Dakle što ste tražili imate. ZNam da se ne može u evropsku uniju, al zamislite pustite ove piromane u EU a policija o njima nema nikakvih podataka :)))) Mislite da EU čezne za njima ??? Odnosno za nama vakvima. ?
Iz EU je i dosla ova fora.Osiguranja dobro placaju i nasi dijasporci to odavno koriste.Sad i kod nas kad mu vise ne sluzi kako treba osigura ga i da petobu malom jalijascicu da mu ga zapali.
Istog sam veceras vidio oko 21-00 na semaforu kod okretnice na ch vili prema gradu. malo je reci da je prozujao pored mene na semaforu. ko sumanut. bas mi je upao u oci sa ovim "cizama" nazad. sta li bi dalje????
Problem dati 2-3 marke za parking, platis i ko hadzija citavu noc
cuneri na aparatima
Bili moglo biti da neko ova auta pali zbog bezobraznog parkiranja?! Ako je tako... :-)
bilo bi dobro da se moze kako i zakonski svako pogrenso parkirano vozilo spaliti, ali da vlasnik bude prisiljen da gleda kako mu ponos gori,.
Bi li se ko´usudio ,zapaliti ga u Titino doba
pa sta ce zapalit kada je tada bilo 83auta u Sarajevu
Daju komentare kao nije bilo dobro za vrijeme TIT-a, e sad imamo ovo.Svaki dan paljevine auta.Obracun kriminalaca, pucnjavu, policija samo sitnu ribu kaznjava, krupnim ne smije prici.Zivjela demokratija.
catapa nisu glasali samo muslimani i hrvati vec i servi,., jer Bosna nebi mogla izdrzat teror iz beograda,. jeer sve para sto se zaradi islo je u bg,