Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ruke sjeci pa nece vise
Fin naziv džamije, pravo bosanski
nikko ne spominje da je na Grbavici istog dana obijeno i vise stanova!! to je nebitno a?
pa znamo gdje te gej parade prolaze,kod nas sigurno ne.
zbog ovakvih treba uvesti šerijat...odsjeći ruku pa nek se opet neko usudi krasti !
100% su i za ovaj incident kao i za sve ostale koji se desavaju na Grbavici krivi psi lutalice ... ma 100% sad im je trebao kes .... sram ih bilo
Vidi ovih što kipe čim se džamija spomene u bilo kakvom kontekstu. Marš u svoje javne kuće, štakori pogani.
nije ovo prvi put da provaljuju u ovu dzamiju ... treba uvijek neko ostajati u njoj, pa iduci put kad dodju ruke im osijeci ... znam da su proslog ramazana isto napravili, samo poslije sabah namaza.
...te pripadnici MUP-a KS intenzivno provode istragu. haha smiješno.
prvo su napravili dzamiju \"Hadzi Arifu Zabodem\",a onda su proslavili 600 godina manifestacijom \"Moj Ummetnem\"...a kazu nisu gayevi!!
jos jedna od dzamija koju su gradili arapi, dok je zapad pravio bolnice i skole
Treba srusiti dzamiju da lopovi ostanu bez izvora zarade!
A ja sam mislio da se ovo samo u Buljakovu moze desiti!!!!
@\'\'Iz džamije ukraden novac za dobrotvorne PRILOGE\'\' - Gdje je ovaj multietniĆki novinar išao u školu, u koji mejtef. Ne postoji novac ZA dobrovoljne priloge, valjda novac prikupljen OD dobrovoljnih priloga. Ovako ispade sa su u toj džamiji prikupljali novac koji su namjenili pokloniti u dobrovoljne priloge. Kome? Valjda dobrovoljcima.
znaci,dzamija se zove \" HADZI ARIFU ZABODEM\"! zar to nije malo gay???
svestena lica ne kradu pare na taj volseban nacin, oni sve sto vjernici ostave bace u zrak, ono sto bogu treba to bog i uzme, a ono sto padne na zemlju pokorno pokupe u svoje dzepove jer je to bozji dar njima ;)
To su halal pare, treba gdje na more sa njima otići :)