Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda ga je zena vozila? xD sala mala A jebiga desi se ne ispravne instalacije u vozilu i slicno.
KAD DUGOVI POČNU "DA VARNIČE" LAHKO SE SVE MOŽE ZAPALITI JER MNOGI NEMAJU ČISTE RAČUNE, SMANJEN DOTOK "PARALI ROBE" (DROGE)...!
Belaj u mojoj mahali...obicno ih nema jer se zna red :-)...al desi se evo :-) ...koli su ove inicijale :-)
Saznaće se brzo,mahala je to :)
a zna se odavno :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I meni se desilo da bas na tom mjestu u autu pocelo nesto gorjeti,brze sam izvadio bateriju i sa nekom krpom prekrio,onda elektricar je ustanovio spoj na prednjem faru a jaci osigurac i do toga plastika pocinje da se grije i da gori,al nije ni slucaj ovo da je podmetnuto.
Sve mi se cini da ono sto je Beograd bio 90ih, mi danas to tek pocinjemo. Nema para da o kriminala. Za 2 godine , glava u torbu pa do granapa. Zivi bili pa vidjeli.
Jebo majku koji ciganluk od drzave.
Ma narod = debili, kreteni, debilkuse, kretenuse, lihvari, lihvarice, stoka odvratna glupa i zatucana. Kao srece da smo ko cigani barem bi bili slozni onda.
Kad covjek onako malo bolje razmisli, cigani su pojam za nas, barem se drze zajedno.
99% crne hronike dolazi iz sarajeva za razliku na rest kvazi BiH
Eki, sam se zapalio!?
@ Turčin Tuđa žena ne smije da se dira.
@Tesla10 Ma smije, ali ne smije se saznati.. :)