Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Džalalabadu stanje redovno
Instalacije slabe u avtaaa po Sarajvu,,,,,,et štaš ?!
Dobro došli u najsigurniji grad... Gdje je stanje sigurnosti stabilno, gdje Vas neće napasti u sred bijela dana ispred BBI, gdje Vas neće napasti u tramvaju, gdje moraš obarati pogled cijeli dan jer će neko reći "šta gledaš", gdje ti auto najvjerovatnije neće biti zapaljeno jer je to strogo kažnjivo jer te tužilaštvo iako te uhvate neće osuditi tako da smiješ paliti slobodno, gdje ubiju čovjeka pa kad uhvate ubicu ne vjeruje se da je to taj, itd. Uglavnom dobro došli ima mjesta... (radi klima)
Nesto cesto gore ov BMW auti da nije ipak neka greska u instalaciji, ovdje se ocito radi o pozaru koji je nastao ispod haube u predjelu motora, sumnjam da je neko prvo otvorio haubu pa zapalio.
eee pa obicni ljudi se ne trebaju sikirati da ce im neko zapaliti auto,uvijek u crnoj hronici vidjest je da je izgorio BMW X serije,Mercedes,Audi itd itd...ja imam focusa i ne zakljucavam ga nikako,nit se bojim da ce ga ukrasti nit zapaliti ;)
kome li je stao na zulj
@dadox70 BMW sigurno nije nikome... Za vlasnika ne garantiram ...
Jos malo pa ce vijest dana biti da nije izgorio ni jedan auto u gradu ...
steta za mrguda!!